Czy sa na forum prawdziwi mtb-owi wyjadacze?:)
Napisano Ponad rok temu
Tak sie wlasnie zastanawiam czy na forum sa rowniez maniacy mtb? Ludzie, ktorzy systematycznie jezdza na goralkach (rowerach ma sie rozumiec :-) ) i poza sprzetem, dbaja rowniez o specjalistyczny ubior, ktory w czasie chlodnych dni pomaga przetrwac :-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
a przynajmniej tak jakby bo nie dokonca ze mnie mtb ale na rowqeku jerzdze duzo nawet bardzo duzo jesien wiosna lato teraz troche zaprzestalem ale napewno niedlugo wroce.Jak w temacie dbam o odpowiedni ubior i caly osprzet jesli chodzi o scislosc bardziej mnie kreci turystytka rowerowa albo uzywanie roweru zamiast auta co dlamnie jest dosc podobne do turystyki no bo trzeba czest wziasc ze soba duzo zeczy.nie cierpie plecakow, uzywam sakw, jesli ktos ma jakies pytania albo chce pociagnac temat albo sie podzielic czyms to zapraszam do dyskusji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do predkosci - max 72 km/h przy doskonalych wlasnosciach jezdnych i pogodzie. dobra ,dluga gorka i bardzo malo zakretow ktore na dodatek byly bardzo delikatne chociaz balbym sie to powtorzyc.
Napisano Ponad rok temu
kolano mnie boli od wakacyjnego wypadku na rowerze - w czwartek ide do ortopedy z przeswietleniem, zeby sie dowiedziec o co chodzi... skutecznie przeszkadza mi w technikach suwari-waza
pozdrowko kontuzyjne
Napisano Ponad rok temu
ps wczoraj mi szlag trafil suport, kreci sie jeszcze ale bardzo chromocze, naszczescie mam jeszcze rower na gwarancji. zrobilem na nim nie cale 3500km i ponad 180 godzin pedalowania
Napisano Ponad rok temu
ps pozdrawiam kielckich rowerzystow, byles na masie krytycznej?
Napisano Ponad rok temu
Nigdy w zime nie jezdzilem na rowerze, ale z uwagi na ogolne ocieplenie klimatu, jak narazie sezon mi sie nie skonczyl
Jedynie ubranie sie troche zmienilo, dodalem rekawice, czapke pod kask i bielizne termoaktywna :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak tak dobre ubranko, moze niejest podstawa ale ma ogromny wplyw na komfort jazdy, tez stosuje bielizne termoaktywna.w zime a raczej teraz zakladam koszulke z dlugim rekawem i cieniutka kurtke wind shild a jesli jest mokro to spodnie z hydro 5k + stuptuty zeby ich bardzo nie ubrudzidz
Tylko koszulka i cienka kurtka Ci wystarcza? Ja nawet przy 10 stopniach mam na sobie koszule z dlugim rekawem termoaktywna, a na to zakladam gruba bluzo-kurtke ze specjalna membrana z a-texu :-) Wtedy mozna spokojnie wyjechac, chociaz przy minusowej temperaturze, trzeba bedzie cos na gore jeszcze dorzucic. Jak narazie jezdze w zwyczajnych dresach, bo jakos nie moge sie namowic do tych lepiacych, czarnych "pampersow"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wycieczki pttk! musze sie kiedys wybrac.
gratuluje pokonywania wlasnych barier!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja sie zastanawiam nad zmiana oponek na bardziej grube, ale tak zeby za bardzo na predkosci nie stracic, a zyskac na przyczepnosci. Niestety obecne slizgaja mi sie na wszystkie strony jak tylko troche deszcz popada. Chociaz teraz i tak przystopowalem z jazda przez te cholerne zaspy sniegu :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Migrena a trening ?? :/
- Ponad rok temu
-
Propozycje ?? Porady ??
- Ponad rok temu
-