Czy sa na forum prawdziwi mtb-owi wyjadacze?:)
Napisano Ponad rok temu
tym jezdze: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - zdjecie tematyczne bo zaparkowany pod dojo
a to moj poprzedni rower (niestety ukradziono mi go i bardzo za nim tesknie): [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Miałem podobne przy swoim Wheelerze, niestety któregoś dnia napatoczyli się jacyś gnoje z nożycami, kiedy stał przypięty przed sklepem i ... finał wiadomy
Radzę nabyć solidnego, hartowanego U-locka lub chociaż linkę ze spiralnym "opancerzeniem". Ciężkie to jak @#$%, ale cóż zrobić...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uzytkownicy komputerow dziela sie na dwa rodzaje: takich, ktorzy robia backup danych i takich, ktorzy beda robic.
uzytkownicy rowerow tez sie dziela na dwa rodzaje: takich, ktorzy nie zostawiaja swojego roweru bez opieki nigdy i nigdzie i takich, ktorzy nie beda zostawiac...
ja aktualnie wlaze z moim rowerem nawet na poczte chociaz sie ludzie dziwnie patrza jedyne miejsce, ktoremu moge zaufac to dojo (bo tam sa sami swoi w dodatku rower stoi pod oknem sekretariatu albo pod oknem sali treningowej)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga piekny dzionek na lesne wojaze 8)
Napisano Ponad rok temu
ja kupilam jakas badziewna pompke na allegro za 20 zl i okazala sie wcale nie badziewna a wprost cudowna - dwa machniecia i juz opony twardziele
za to wentyle mam jakies badziewne bo puszczaja z deczka, podobno to cecha typowa dla prest...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale zawsze są plusy. przy dopompowywaniu trochę poćwiczę rękę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zalapaliscie sie na promocje rowerowa lidla?
bo ja wyszlam zaopatrzona w dwie koszulki z coolmaxu i odblaskowa kurtke - pierwsze moje rowerowe ciuchy w zyciu haha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Migrena a trening ?? :/
- Ponad rok temu
-
Propozycje ?? Porady ??
- Ponad rok temu
-