Jeszcze raz przepraszam wszystkich którzy uznali się dotknięci. poklon
Nie miałem na mysli waszych Matek tylko ( bo bym napisął np wy glupie sk...syny a to jest różnica)
Tylko chciałem podkreślić swoją desaprobate (może w nie najlepszy sposó

A ty drogi Apasie .... zaczynałem Cię nawet lubić ale jesteś tak nadęty, że chyba nie dam rady

Ale już Ci mówiłem że nie możesz wszytkiego brać do siebie tak bardzo bo się chłopie wykończysz. A poza tym osobiscie personalnie uważam żę taki kubeł zimnej wody wyjdzie ci tylko na dobre. Będziesz widział świat w szerszym właściwszym wymiarze.
A mnie też w ogóle Twoja osoba nie interesuje tylko odnosze się do twoich dywagacji na tym forum nic więcej. A że są miernej jakości to spotykasz się z mojej strony z nieprzychlnością. Także nie uważaj żę skoro w życiu jesteś kimś tam to tu też Ci się to samo należy ( Ja się nie przechwalam pozycją społeczną chociaż jest mi w życiu bardzo lekko i fajnie. I jak to kaczyński powiedział nie jestem nieudolny - bo nie musiałem wyjeżdżać z kochanej Polski

I dlatego też G. Mnie obchodzi czy robiłeś za starzystkę u Clintona i czy Wokalista Queenu był twoim serdecznym przyjacielem. MOżesz być nawt Królem Świata nic to nie zmienia. Spróbuj anonimowo wypracować sobie szacunek a nie zaczynać od napisania CV w nadzieji że to co powiesz to ludzie łykną od szczała 8) Bo to nie gazeta że się nie dowiesz że napisąłeś szmire i artykł był dupiaty.
Co do twoich tekstów o ewentualnym pozbawieniu Cię życia przeze mnie :nie: to chciałem ci powiedzieć NIC z TEGO rozmarzyłeś się najwyraźniej. A Zrobie Ci coś bardziej sadystycznego i bezwzględnego pozwole Ci żyć :twisted:
Zapomnij więc o tym że Cię wyzwolę

Z drugiejh strony śmieszy mnie że tak mnie postrzegacie - Jako jakiś swój koszmar największy który przyjdzie i ukarze was

Co do Szczepana to jak to ktoś napisał, nastał mały techniczny melanż.... i sie poszło j.. kilka postów i tematów i co z tego ? przecież nic to, życie jest piękne, piwko jest dobre i Dziwczyny fajne. TYle do zrobienia a tak mało czasu.
PS.
Przepraszam za ten wywód bądź co bądź osobisty ale Apas zamiast Tępić moje poglądy na forum próbje tępić mnie za poglądy jako człowieka ( oczywiście kreowany przez niego obraz jest nie prawdziwy, krzywdzący i dla mnie obraźliwy stąd też pozwoliłem sobie sie dopuścić powyższego)
Także prosze o rozważenie upomnienia dwu krotnie i jeszcze raz przepraszam