- jest ladna, inteligentna, ambitna, uczynna, doprze gotuje. slowem zuch dziewczyna. skoro hgw zostala prezydentem warszawy, na forumie tez czas na zmiany.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
yoshi powinna zostac naszym modem:
- jest ladna, inteligentna, ambitna, uczynna, doprze gotuje. slowem zuch dziewczyna. skoro hgw zostala prezydentem warszawy, na forumie tez czas na zmiany.
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Ma też przy tym całą masę innych obowiązków.yoshi powinna zostac naszym modem:
- jest ladna, inteligentna, ambitna, uczynna, doprze gotuje. slowem zuch dziewczyna.
Napisano Ponad rok temu
yoshi powinna zostac naszym modem:
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Bo to bujin pisał.dlaczego mi to zalatuje ironią...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ temat "Do Moderatora" jest zamknięty, wrzucam małą ciekawostkę tutaj: z działu cross-budo, posty dziewiąty i jedenasty. Brzmi znajomo czy mi się wydaje?
Napisano Ponad rok temu
"Oni to wiedzą, Kocie."9. Zakaz podszywania się pod inną osobę, lub używania kilku nicków jednocześnie.
Napisano Ponad rok temu
"Oni to wiedzą, Kocie."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie dziwię się. Ja też byłbym zły. Tyle trollerki i przebierania się (rozbierania?) uprawiałeś pod tym nickiem i z tym własnie avatarkiem na innych forach, że to faktycznie może zezłościć. :wink:...Tez jestem do niego przywiazany po tylu latach
...
Napisano Ponad rok temu
By the way: co tam u Bogumiła? Poczytność forum na tyle wzrosła, że ta postać chwilowo się nie pojawi? Czy są jakieś plany rozwoju jego osobowości internetowej?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu