Plan domowy (Trening)
Napisano Ponad rok temu
pon. - Trening Domatora [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] + Rozciąganie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wt. - Skakanka (ok. 15min) + drążek (6 ćwiczeń) + Walka z cieniem (6 min) - na oko :wink:
śro. - Trening Domatora [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] + Rozciąganie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czw. - Skakanka (ok. 15min) + drążek (6 ćwiczeń) + Walka z cieniem (6 min) - na oko :wink:
pią. - Trening Domatora [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] + Rozciąganie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wszystko
Napisano Ponad rok temu
wiec jesli trenujesz pod katem przygotowania sie do zycia wojaka, to powinienes
wlasnie polozyc nacisk na cwiczenia tej partii ciala
do tego cwiczenia kondycyjne, i juz bedziesz mial lepszy start w woju :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś, kto ma problemy ze słabymi stawami może podpakować uda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dodaj sprinty. są wazne dla osób cwiczących sztuki walki bieganie na dlugei dystanse sobie odpusc bo mija sie z celem
CHYBA NA ODWRÓT
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skylark1987- czy ty chcesz zrobic sobie kondycje do woja czy poprostu chodzi ci o zwykly domowy trening
Chodzi mi tylko o zwykły domowy trening no bo jak napisałem wcześniej nie chodze teraz na treningi sw i niechce mi sie tak bezczynnie siedzieć
Napisano Ponad rok temu
gdzie moge poczytać o "treningu domatora" czy to jest gdzieś opisane czy kolega sam sobobie coś wymyślił
sorki byc może dla wielu idiotyczne pytanie i prosze o wyrozumiałość :-)
w woju to ja tez nie byłam ale wydaje mi sie z opowieści kolegów ze najgorsze jest pierwszw 6 tygodni i wtedy najważniejsza jest ogółnorozwojówka ale szczególnie nogi i ręce ( czyli jak juz ktoś powyżej wspomniał jak cie bedzie instruktor chciał zajechać to bedziesz biegał albo robił pompki)
Napisano Ponad rok temu
A co do pompek to ja mam nogi mocne, a gore slaba i jakos nie pomaga mi to w robieniu ich :-)
Napisano Ponad rok temu
sorki ze sie wstrzelę tak z kapelusza
gdzie moge poczytać o "treningu domatora" czy to jest gdzieś opisane czy kolega sam sobobie coś wymyślił
sorki byc może dla wielu idiotyczne pytanie i prosze o wyrozumiałość :-)
w woju to ja tez nie byłam ale wydaje mi sie z opowieści kolegów ze najgorsze jest pierwszw 6 tygodni i wtedy najważniejsza jest ogółnorozwojówka ale szczególnie nogi i ręce ( czyli jak juz ktoś powyżej wspomniał jak cie bedzie instruktor chciał zajechać to bedziesz biegał albo robił pompki)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-skakanka 3,5 minuty
-grzbiety (różne odmiany)
-pompki
-skakanka
-grzbiety
-brzuszki
to wszystko jednego dnia (pon., śr., pt.), drugiego wzmacnianie mięśni karku i podciąganie(wt., czw.,so.). Boję się kontuzji jak ognia (zwłaszcza pleców, kolanami to już się nie przejmuję :? ) i mam wątpliwości, czy grzbiety można robić przed brzuszkami, jako formę rozgrzewki dla mięśni pleców, kręgosłupa. To jest mój nowy system, chcę sobie dać bardziej w kość jednego dnia, dlatego dołożyłem brzuszki, wcześniej robiłem je drugiego dnia, z karkiem. Co o tym myślicie?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
male pytanie
- Ponad rok temu
-
Rozkminka Byka o Testosteronie...
- Ponad rok temu
-
mięśnie pleców - jakie ćwiczenia??