Plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(
Napisano Ponad rok temu
sluchajcie ... dzisiaj po dosyc (bardzo) ciezkim treningu na dworzu zaczely mnie strasznie bolec plecy w odcinku ledzwiowym... nie wiecie od czego to moze byc?? jak przeciwdzialac??
Napisano Ponad rok temu
upewnij sie lekarza
mascie rozgrzewajace chyba dobre sa na to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja proponuję maści rozgrzewające, "kapsiplater" jakieś leki przeciwbólowe i przeciwzapalne (czyli np. ibuprom), a lekarz to jak po paru dniach ból nie będzie ustępował
Napisano Ponad rok temu
no to sobie przesrales kolego - kumpel mial podobnie, juz ponad miesiac ledwo sie rusza,a o treningach moze zapomniec
wez ty mnie nie strasz ;\ nie mam mowy otym zebym sie nie ruszal przez tyle czasu!! ;( bede sie modlic zeby przeszlo!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wysypiać się, bo jak głosi wieść gminna hormon wzrostu jest ponoć wyrzucany do krwioobiegu właśnie podczas snu. Dieta bogata w wapń też sie przyda, ale niestety chyba najwięcej zależy od genetyki.dzisiaj stwierdzilem ze musze troche podrosnac i tak sie zastanawiam co moge zrobic zeby sprzyjac temu rosnieciu... jak myslicie??
Chociaż czytałem kiedyś wywiad z Majkelem Dżordanem, który uparcie twierdził, że pomogło mu rozciąganie w jakiś dziwaczny sposób i tak oto dorobił się prawie 200 cm wzrostu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż czytałem kiedyś wywiad z Majkelem Dżordanem, który uparcie twierdził, że pomogło mu rozciąganie w jakiś dziwaczny sposób i tak oto dorobił się prawie 200 cm wzrostu
też cos słyszałem o tym, chyba że wieszał się nogami na drążku i wisiał tak sobie codziennie jakiś czas ile z tego prawdy- nie mam pojecia...
Napisano Ponad rok temu
Wiesz nie wiem co Ty masz ale ja jak kiedys zapuscilem sobie plan treningowu znajomego na plecy (45min silowki i rozciagania miesni i wszystko na plecki) to po kazdym takim treningu przez 1, 2 dni tak mnie plecy nasuwaly ze bol az mi na nogi promieniowal momentami. Ale 3 dnia juz bylo ok i sie lecialo od nowanie wiem ale to naprawde męki!!
Takze plecki sa dosc niewdzieczne jak sie przegnie pale. Bo obrywaja miesnie ale promieniuje na kregoslup i odczuwa sie znacznie mocniej niz inne partie miesni. Przynajmniej takie jest moje odczucie.
Napisano Ponad rok temu
co do plecow - jak boli cie kregoslup i/lub dolna czesc plecow przez cwiczenia ktore robiles to mozesz je sobie o kant dupy potluc
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Nie nalezy tych miesni cwiczyc tak ostro jak robisz/robiles to the_d. Oslabione poprzez treningi miesnie przez kilka dni nie beda spelniac swojej roli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy koks powinien byc dozwolony w sporcie zawodowym?
- Ponad rok temu
-
problem z nogą
- Ponad rok temu
-
Zaczynam...
- Ponad rok temu
-
Bolący nadgarstek
- Ponad rok temu
-
METANABOL (META) Brać Czy nie ....