Duzy plecak
Napisano Ponad rok temu
Szukam jakiegos sporego solidnego plecaka. Nie ma to byc plecak turystyczny tylko do codziennego uzytku w ktory zmiesci sie gi, woda i sprzet lub laptop i duzo zarcia do pracy, kurtka itp. Mile by byly linki do sklepow online. Zdaje sie na wasze taktyczne doswiadczenie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jak nosiłęm 38L to mnie pytali codziennie w pracy czy jadę w góry z takim ogromnym plecakiem Teraz mam chyba 28L i mieszczę się ze wszystkim poza większą kurtką albo polarem.
A więc sporo sprzętu typu zapasowe skarpety i slipy, mała apteczka, i masa innych gratów, 0,5l wody w bocznej kieszonce siatkowej, wałówka, kubek termiczny, czasem termos.
Nosiłem pół roku model taki wycieczkowy z odsuniętymi plecami i stelarzem siatkowym ... i miesiąc temu aby dali mi już spokój z tym posądzaniem o wyjazdy kupiłem klasyczny plecak miejsko-laptopowo-biurowo czasem trekingowy
I to był strzał w dziesiątkę. Jest o niebo poręczniejszy w mieście a równie wygodny. Do tego zamek na miasto daje wygodniejszy i szybszy dostęp.
No i Deuter ...
Wcześniej miałem ze 4 różne Karrimory i nie tylko, i wydawało mi się, że mam wygodne plecaki. Deuter naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył.
Za wykonanie i ergonomię 5+++. Solidność też na najwyższym poziomie.
Tylko wzornictwo mi w Karrimorach bardziej dalej leży ... ale plecy oczu nie mają
Tak dla zobrazowania tego o czym mówię:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Są jeszcze ze 3 modele tego typu do 32L i jeden nawet w kamuflarzu.
Na miasto są doskonałe.
No i do tej samej pojemności Deutera można wepchnąć więcej niż do Karrimora albo Campusa. Jak szukałem plecaka to łaziłem z wypakowanym po brzegi 55 litrowym Campusem ... i całość wepchnąłem do tej 38ki (+6L kieszenie) Deutera.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierwszy plecak
- Ponad rok temu
-
Czemu tu tak monotematycznie ?
- Ponad rok temu
-
Ciekawe jak...
- Ponad rok temu
-
Przetwornice do zasilania Luxeon 3W
- Ponad rok temu
-
Zegarek solidny i cenowo rozsądny poszukiwany
- Ponad rok temu
-
Jak przeprogramować HDS basic na Ultimate... DZIAŁA!!!
- Ponad rok temu
-
mały reflektorek
- Ponad rok temu
-
Fenix L2T Co wybrac???
- Ponad rok temu
-
PROCA
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś wie gdzie szyje plecaki: Camelback, Maxpedition