Hosin Sul Combat
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
mi chodzilo tylko o sam fakt, ze 45min to za malo. faktycznie zle sie wyrazilem.rzeczytaj pierwsze posty to sie dowiesz, że ja sie na to nie zapisałem tylko mam to jako obowiązkową lekcję w L.O.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
1) pady na gołą podłogę bez materacy (sic!)
2) strasznie niewygodna pozycja walki (tylna noga na palcach - pięta w górze)
Ogólnie: Nie polecam
pzdr, ide na trening
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
pomijając wszystkei błędy ortograficzne to ze po 3 latach czarny pas to akurat nam trener tam powiedział więc wybacz, a pad na twardej nawierzchni zrobie na ulicy
pzdr
1 Tak jak napisałem wyżej mógł wam powiedzieć ze jesteście wstanie osiągnąć czarny pas
A nie, że go dostaniecie:) Pamiętaj ze zawsze jest komisja która o tym decyduje
2 jeśli jesteś tak poobijany ze zrobisz wszystkie pady na twardej ulicy czemu ten pad ci tak zapadł w pamięci pamiętaj ze razem z tobą uczą się inni którzy mogli nie mieć wcześniej kontaktu z walka i muszą uczyć się podstaw ( Prawdopodobnie program ma przewidzianą naukę od 0
W wolnej chwili zerknij sobie do różnych szkół i zobacz co one oferują w nauce od początku
np: ( JUDO , Aikido , ju jitsu , hapkido , widziałem już jak kolo na seminarium u Grześka Krauze ze stopniem mistrzowskim rozwalił sobie czaszke bo nie umiał upaść oczywiście nie był to jego uczeń było to jakieś seminarium z prezydentem B F A K czytałem też co pisałeś wcześniej o tym ze trenujesz km gratuluje czy tam uczysz się tylko walki chętnie przyjadę na zajęcia zobaczyć jak wygląda trening kiedyś widziałem dużo ludzi w ochraniaczach na wszytko co się da zakładanych przed rozgrzewką rozumiem ze po ulicy tez chodzicie tak ubrani ;] bo kto wie może gdzieś się czai napastnik ;] ale to moje zdanie
3, co do błędów staram się ich nie robić, ale to jest silniejsze odemnie
Pozdrawiam oczywiście nikogo nie bronie i nie pouczam i nie bierz tego do siebie masz pewnie 16 lat jestes dumnym wielkim człowiekiem i uważasz ze wiesz wszytko ale pamiętaj ze zawsze znajdzie sie od ciebie ktos kto cie może cię czegoś nauczyć co ci sie przyda w zyciu i mam prośbę zanim odpiszesz na posta dokładnie przemyśl to bo ja Nielubie w kółko tego samego przepisywać
Napisano Ponad rok temu
Są młodzi ludzie typu kosior czy jak mu tam śmiesznie inaczej którzy są młodzi i jescze głupi zdarza się tak że i przemądrzali ale i niech tacy będą wzbudzają u innych jak widać zainteresowanie bo tylko tyle można się po nich spodziewać. Ani to wojownicy ani zawodnicy zwykli lszaży ludzie którzy chcą zabłysnąć ale niestety nie mają czym.
1. Polska federacja dalekowschodnich sztuk walk zrzesza ponad 50 szkół systemów oraz styli. Wchodzą w jej skład ja również, tacy ludzie jak Murat, Brudny, Konratowicz itp ogólnie 5 osób z 10 danami zresztą ciekawych zapraszam na ich stronę.
2. Grzegorz Wyszomierski VI dan w tkd V dan Combat Hosin Sul, I dan Ju jitsu, I dan Nahkampf, trener II klasy tkd oraz instruktor służb mundurowych w Polskim Związku Instruktorów Służb Mundurowych, Szkoleniowiec Solid, Grup i Załóg Intrwencyjnych SM, Policji itp bo już mi się nie chce o moim przyjacielu wypisywać ogólnie trenuje 20 lat ...... i ktoś kto mówi, że nie ma on pojęcia jest tempakiem szkoda że nie można używać wulgaryzmów. Nie będę jechał na żaden system czy styl bo jest to niegrzeczne, nie będę porównywał co jest lepsze ale nie dam obrażać nikogo kto jest autorytetem w środowisku sztuk walk.
3. W konarskim faktycznie są klasy o profilu wojskowym i policyjnym o czymś to swiadczy że jest tak właśnie prowadzony Combat. Polska Unia Combat zrzesza w chwili obecnej około 10 klubów powiązanych z TKD, Shaolin Kempo, karate, itp nie licząc sekcji:)
Instytut koreańskiej samoobrony jest bardzo młody ale twóracą jego jest ten sam człowiek o którym wczesniej wspomniałem GW, który prowadzi Combat od 1996 czyli jescze przed falą która również niedługo wygaśnie czyli KM. Wszystko ma swój czas produktu
4. Co do danów, w związku z tym, że jesetm bardzo dobrze poinformowany z uwagi na uprawnienia egzaminatora sprawa wygląda tak:
na i Dana mogą podejść osoby które trenują w sekcji a nie wg programu prowadzonego w szkole . Osoby w sekcji mają możliwość podejść do egzaminu mistrzowskiego po 4 latach ciężkiego treningu, seminariach organizowanych przez PUC, PZiSM itp oraz przynajmniej 4 obozach szzkoleniowych. Egzaminy nie każdy zdaje hehhe na całe szczęście. Uczniowie którzy ukończą szkołę powinni skończyć ją z niebieskim pasem czyli długa droga do czerwonego, brązowego a co dopiero mówić czarnego.
To na tyle, zaniepokoił mnie ten fakt gdyż ludzie z Konarskiego są bardzo zadowoleni otwera się następna grupa w dwóch wyższych szkołach oraz na Bemowie Ochocie i Żoliborzu myślę że jest to odzwierciedlenie że naszczęście niegdy do szkół n ie wejdzie KM. przynajmniej tak gwarantuje Oświata i Ministerstwo sportu oraz MSWA.
Pozdrawiam wszystkich nawet tych co nie wieżą bo nikt nikogo do niczego nie zmusza....;lepiej sobie nie szkodzić a innym nie utrudniać.
Pozdrawiam i nie bede się juz tak rozpisywał chyba że znowu komuś trzeba będzie jasno wyjaśnić gdzie jest jego miejsce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ty się odwróciłeś, a on w tym momencie dostałOd kiedy Grześ ma VI dana w TKD, bo jakos nie przypominam sobie.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"18.08.2006
Instytut Koreańskich Sztuk Walki z siedzibą w Warszawie z Grzegorzem Wyszomierskim 5.dan przystąpiło do Polskiej Federacji Dalekowschodnich Sztuk i Sportów Walki w związku z prowadzeniem działalności w combat hosin-sul. ".
Też błąd?
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do bystrego kolegi wczesniej: silentboba czy jakos tak - poczatkujacy nauke padow powinni zaczac na materacach, wlasnie dlatego, ze sa poczatkujacy, nie umieja padac i na twardej powierzchni moga sie uszkodzic.
Kosiar - nie przejmuj sie reprymendami od kretynow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
<- bum1. Polska federacja dalekowschodnich sztuk walk zrzesza ponad 50 szkół systemów oraz styli. Wchodzą w jej skład ja również, tacy ludzie jak Murat, Brudny, Konratowicz itp ogólnie 5 osób z 10 danami zresztą ciekawych zapraszam na ich stronę.
Prostactwo i ograniczenie wypomina mi czlowiek, ktory nie potrafi zbudowac zdania we wlasnym jezyku. I komu tu sie od uderzen w glowie powalilo?
Ciebie sie to tyczy, gdyz to Ty bezpodstawnie zaczales wjezdzac na Kosiara, piszac przy tym gigantycznego posta.madry czlowiek milczy glupi gada
Jak wyzej.zal mi was ze jestescie tak prosci ale tacy tez musza byc.
Pozdrawiam
edit: poza tym gdybys byl laskaw odpowiedziec na moje pytanie, to bylbym wdzieczny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy Bryl jeszcze uczy
- Ponad rok temu
-
STAŻ MIĘD COMBAT i SZTUK WALKI - INTERNATIONAL KEM VO COMBAT
- Ponad rok temu
-
Szef Stowarzyszenia Krav Maga Polska zaduszony przez Judokę
- Ponad rok temu