Ćwiczenia dla ziomali
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted: :twisted:
PS
jak ktos ma cale filmy z tymi bradersami to niech podzieli sie ze mna gdyz jestem czarny.
PS 2
wie ktos jak jest ELO po murzynsku?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a teraz bang bang skit skit nigger i zapodaj linki do filmu!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czarni sobie mogą ćwiczyć, nie chodzą do szkoły i nie pracują, to robią to z nudów, dlatego po wyklepaniu 3 wyrazów na krzyż w kółko powtarzają- know what I mean? albo nygga.
Napisano Ponad rok temu
czarni maja w huj czasu bo nie pracuja dlatego moga sobie pozwolic na cwiczenia i regeneracje
:twisted: :twisted: :twisted:
PS
jak ktos ma cale filmy z tymi bradersami to niech podzieli sie ze mna gdyz jestem czarny.
PS 2
wie ktos jak jest ELO po murzynsku?
Chlopaki bardzo przeginac tymi stwierdzeniami.takie jest moje zdanie i szczeze mowiac bardzo mnie denerwuje jak ktos tak mowi ze czarni to czy wlosi tamto czy ktokolwiek inny cokolwiek innego. na jekiej podstaiw tak mowicie, nawet jesli poznaliscie kilku afroamerykanow czy innych to nie mozecie wypowiadac sie za cala rase. zreszta gdyby nie pracowali to niebardzo by mieli czym sie regenerowac.poprostu zauwazam tu tendencje ze jak ktos jest dobze zbudowany czy ma jakies inne osagniecia to trzeba mu nawrzucac albo tak to obrucic zeby usprawiedliwic siebie
podkreslam ze takie jest moje zdanie. ps szacuneczek dla tych ziomali
Napisano Ponad rok temu
Chlopaki bardzo przeginac tymi stwierdzeniami.takie jest moje zdanie i szczeze mowiac bardzo mnie denerwuje jak ktos tak mowi ze czarni to czy wlosi tamto czy ktokolwiek inny cokolwiek innego. na jekiej podstaiw tak mowicie, nawet jesli poznaliscie kilku afroamerykanow czy innych to nie mozecie wypowiadac sie za cala rase. zreszta gdyby nie pracowali to niebardzo by mieli czym sie regenerowac.poprostu zauwazam tu tendencje ze jak ktos jest dobze zbudowany czy ma jakies inne osagniecia to trzeba mu nawrzucac albo tak to obrucic zeby usprawiedliwic siebie
podkreslam ze takie jest moje zdanie. ps szacuneczek dla tych ziomali
czlowieku wyluzuj, po pierwsze jak tak sie wypowiadamy na ich temat to troche z zartem, a troche z podziwem
po drugie primo to nie wypowiadamy sie o wszystkich czarnych tylko o tych czarnych co zyja w gettach, siedza na dupie, strzelaja klamkami, i se pakuja na sosob wiezienny
a wiec take i t is dog 'n' bang bang skit skit nigger
Napisano Ponad rok temu
"Afroamerykanów" :mrgreen:nawet jesli poznaliscie kilku afroamerykanow czy innych to nie mozecie wypowiadac sie za cala rase.
Napisano Ponad rok temu
"Afroamerykanów" :mrgreen:nawet jesli poznaliscie kilku afroamerykanow czy innych to nie mozecie wypowiadac sie za cala rase.
?
Napisano Ponad rok temu
to nie polityczne terminy, troche geografi i historiiŚmieszą mnie te politycznie poprawne terminy.
Napisano Ponad rok temu
A czy Olisadebe albo Simon Mol to "Afropolacy"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy wymyślne ćwiczenia wzmacniające kolana coś dają
- Ponad rok temu
-
Warsztaty Akrobatyki w Krakowie
- Ponad rok temu
-