Ćwiczenia dla ziomali
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym sie zapytać czy wskazówki porady i ćwiczenia tam zawarte są przydatne czy to zwykła ściema??
dla osób nie wiedzących co to za nagranie to jest to film instruktazowy jak robic popmpki i inne ćwiczenia prezentowane przez amerykańskich ziomków z uilicy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co wyczesalem w youtube
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie musza byc skokszeni. Taką budowe jak ich można uzyskać dzieki ciezkim treningom i dobrej diecienic specjalnego, poza tym, ze sa skokszeni.
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie musza byc skokszeni. Taką budowe jak ich można uzyskać dzieki ciezkim treningom i dobrej diecienic specjalnego, poza tym, ze sa skokszeni.
po za tym Bracia maja dobre geny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczenia są w porządku, widać, że nygasy ćwiczą to dzień w dzień, ruchy mają powtarzane jak by to traktowali tak samo normalnie jak chodzenie po bułki. nawet nie wiedziałem, że jest parę ćwiczeń, które tam pokazali, muszę znowu swój domowy trening sprawnościowy stuningować. JOŁ NYGAS DATS DE SZIT!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie musza byc skokszeni. Taką budowe jak ich można uzyskać dzieki ciezkim treningom i dobrej diecie
Ta jak jesteś fenomenem genetycznym
Tak poza tym to co najmniej kilku z nich ma za sobą zawodową karierę sportową (gimnastyka o ile pamiętam).
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie musza byc skokszeni. Taką budowe jak ich można uzyskać dzieki ciezkim treningom i dobrej diecie
Ta jak jesteś fenomenem genetycznym
Moze i fenomenem - ja przynajmniej pod dwoma względami jestem fenomenem wiec fenomeny sie zdarzają. W wypowiedzi Novocaine'a widze natomiast typowa dla dzisiejszej mlodziezy postawe - nie chce sie solidnie trenowac, powtarza się ze jest sie tylko amatoram a kazdego dobrze wytrenowanego kulturyste nazywa sie koksem. Dalej uwazam ze dobry trening (i regeneracja) + dobra dieta (i dobra suplementacja) moga dać takie efekty. Problem w tym ze to nie dla mnie bo wole byc fajterem jak napakowanym modelem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy wymyślne ćwiczenia wzmacniające kolana coś dają
- Ponad rok temu
-
Warsztaty Akrobatyki w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Płuca i kondycja... odnowa.
- Ponad rok temu