Zlamany palec
Napisano Ponad rok temu
Po 2 tygodniach poniewaz nie bylo poprawy poszedlem do lekarza i okazalo sie ze jest zlamany. Ale ze to juz bylo sporo po zlamaniu a zlamanie bylo smieszne to wsadzili mi w gips tylko na 10dni.
Po zdjeciu gipsu nie bylo zadnej poprawy. Mialem kolejne zdjecie rengenowskie - na ktorym mojm zdaniem caly czas widac te zlamanie - ale lekarz stwierdzil ze nie beda zakladac gipsu i mam zaczac cwiczyc ten palec. Mija juz tydzien od zdjecia gipsu i nie ma zadnej poprawy. W zasadzie calosc sie zatrzymala na momecie kiedy zeszla opuchlizna. I od tej pory zero jakiej kolwiek poprawy czyli od miesiaca.
Nie moge zginac palca bo boli a nawet jak sie zegnie mimo bolu to i tak nie da rady do konca zgiac, zas jakie kolwiek wygiecie go w bok to ostry bol.
Za kolejny tydzien mam teoretycznie kontrole ale ja juz widze ze nic sie nie poprawi.
A na mysl o spedzeniu kolejnego dnia w naszej zajebistej sluzbie zdrowia po to zeby mi znowu wsadzili w gips na dziesiec dni albo stwierdzili ze mam go dalej cwiczyc to az mnie zalewa.
przed gipsem ( 14.08 )
po zdjeciu gipsu ( 25.08 )
Jakies sugestie?
Napisano Ponad rok temu
ps. internetowe porady sa do dupy bede to powtarzał do us***ej smierci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A bol moze pozostac do konca zycia... .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A przezyc to ja wiem ze przezyje, tylko nawet nunchaka do reki wziazc nie moge bo nie jestem w stanie go obijac i mnie to doprowadza juz do szewskiej pasji
A co do porad internetowych to lekarz ktory mnie przyjmowal to tylko spojrzal na zdjecie i spytal sie gdzie boli. Od cale badanie - takze tyle to i ja wam moge powiedziec przez net
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba zeby prywatnie gdzies isc ale skad wiadomo znowu kto jest dobry i ciekawe ile sobie naliczy jak stwierdzi ze tniemy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ok poczekam jeszcze tydzien pojde na kontrole i zobaczymy skoro mowicie ze to moze sie ciagnac dosc dlugo.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CO ZROBIĆ ŻEBY SIĘ...
- Ponad rok temu
-
Biegi jesienią, zimą
- Ponad rok temu
-
Wyjazd do Indii a odżywka
- Ponad rok temu
-
Skutki karate na www.[ciach].pl
- Ponad rok temu
-
drążek mocowany do ściany
- Ponad rok temu
-
MŚ w kosza w tv
- Ponad rok temu
-
Zmiana dyscypliny
- Ponad rok temu
-
Czy da się bez supelementów - rozważania filozoficzne ;)
- Ponad rok temu
-
plan na masę +pomoc
- Ponad rok temu
-
KRE-ALKALYN
- Ponad rok temu