CO ZROBIĆ ŻEBY SIĘ...
Napisano Ponad rok temu
Może ktoś też tak miał ? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niektórzy chyba niedługo będą wstawać do pracy 8O współczuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do przemeczenia to nie do konca tak. sam kilka razy mialem tak, ze jak wracalem poznym wieczorem z bardzo intensywnego treningu to z przemeczenia mialem problemy z zasnieciem. wiec trtzeba uwazac zeby nie przegiac. najlepiej zmeczyc sie w poludnie intensywnym treningiem, wykapac sie i pod wieczor sennosc sama powinna przyjsc. przynajmniej ja tak mam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak na serio to jak pare razy sie zmusisz zeby troche wczesniej isc spac to na pewno sie do tego przyzwyczaic. poloz sie do lozka i policz baranki czy cos albo posluchaj piosenke "dance me to the end of love" cohena
Napisano Ponad rok temu
No a jak koniecznie chcesz rano biegac to musisz troche pocierpiec, przyzwyczaisz sie. Tylko nie przesadzaj poprostu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wie ktoś coś o tym? Oczywiśvcie wiadomo że to tylko oszukiwanie mózgu i z odpovczynkiem nie ma nic wspolnego...
Napisano Ponad rok temu
Niestety w naszych realiach nie do zastosowania, bo każdy musi siedzieć dłużej w szkole/pracy niż 4 godziny, a przecież na środku lekcji czy podczas pracy nie pójdzie się po prostu przespać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ctx to nie jest oszukiwanie. polega to na niejako zmuszenie mozgu do wchodzenia w REM od razu po zasnieciu, a nie po 40 minutach. teoretycznie powinno dzialac. problem w tym, ze nie wiadomo jakie to ma efekty dlugotfalowe. no nic, dowiem sie w ogole, czy bede w stanie wytrzymac. 8)
matgaw ja mam wlasnie szanse, ze uda mi sie zrealizowac. zajec bede mial nie wiecej niz 2h dziennie, a praca tylko w wikendy z 30 minutowa przerwa. wiec nie powinno byc problemu z drzemka co 4h. ahh, jeszcze dwa tygodnie ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wg netu potrzeba ok. dwoch tygodni, w czasie ktorych jest duze pozbawienie snu. najlepsze zrodla jak na razie to chyba to, gosc mowi, ze pol roku byl polifazowcem, a przestal ze wzg na swiat zewnetrzny.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Biegi jesienią, zimą
- Ponad rok temu
-
Wyjazd do Indii a odżywka
- Ponad rok temu
-
Skutki karate na www.[ciach].pl
- Ponad rok temu
-
drążek mocowany do ściany
- Ponad rok temu
-
MŚ w kosza w tv
- Ponad rok temu
-
Zmiana dyscypliny
- Ponad rok temu
-
Czy da się bez supelementów - rozważania filozoficzne ;)
- Ponad rok temu
-
plan na masę +pomoc
- Ponad rok temu
-
KRE-ALKALYN
- Ponad rok temu
-
Red Bull + alkohol
- Ponad rok temu