obwód ręki w biepsie
Napisano Ponad rok temu
Przy uderzaniu ręką: Biceps nie ma tutaj nic do tego, najwięcej jeżeli chodzi o mięsnie rąk działa TRICEPS a nie biceps.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie biore żadnych odrzywek i staram sie ograniczać w podjadaniu między posiłkami
Raczej nie trenuje bicepsa tylko pompki robie. novocaine masz racje z tym uderzeniem ale triceps też odgrywa dużą rolę bo jest ostatnim z większych mięsni który wykonuje najcięższą prace .
Tak mi sie wydaje .
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie to nadmiar tłuszczu mam na brzuchu (tzw.mięsień piwny przez miesiąc wakacji troche urósł).
Ale od września pożądnie biore sie za siebie.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Waga:70kg
Wzrost:175cm
Ob. w bicepsie:33cm
Napisano Ponad rok temu
16 lat
60 kg
Rzeźba ładna wg Mnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
60kg to nawet uwzgledniajac twoj wieku bardzo mało zacznij jesc .
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
nie dołuj chłopaka na wszystko przyjdzie czas, zwłaszcza, że jeszcze przez jakiś czas będzie rósł wzdłuż. Np ja w jego wieku ważyłem 54 kg, a od tej pory przybyło mi następne 48 kg, co prawda bez fenomenalnej rzeźby, ale za to na szczęście z płaskim brzuchem.60kg to nawet uwzgledniajac twoj wieku bardzo mało
zwłaszcza odpowiednio dużo pełnowartosciowego białka, wszystko zaczyna sie od odpowiedniej diety.zacznij jesc
Niech masa będzie z wami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyć nie warto, lepiej zbuduj muskulaturęA ja ważę 60 kg i za chuja nie mogę przytyć
to Ci raczej w powiększeniu gabarytów za bardzo nie pomoże, tym bardziej, że:ćwiczę w domu na niewielkich ciężarach plus pompki i podciąganie
żadnej specjalnej diety też nie stosuję
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
aaaaa, tego nikt z nas nie moze wiedzieć, może dieta i odpowiednio ułożone treningi są w stanie dać całkiem dużo, a być może jesteś typowym ektomorfikiem, czyli chudym z natury. Jeżeli tak to wypada się już tylko pogodzić z losem, może w następnym życiu będziesz miał potencjał genetyczny PudzianaMyślicie, że jest dla mnie nadzieja?
Napisano Ponad rok temu
wzrost:178
waga: 66kg
biceps... 29,5cm (prosze się nie śmiać)
0 odżywek 0 siłowni tylko karate(2 lata) i od pewnego czasu(jakieś 4 miechy macham w domu chantelką 10kg) jedyne co mnie pociesz to że zrobie 100 pompek be problemu hmm... ciekawe jak z podciąganiem
P.S. podobno można dojść do 50cm bez sterydów dalej to już tylko koks... podobno...
Napisano Ponad rok temu
P.S. podobno można dojść do 50cm bez sterydów dalej to już tylko koks... podobno...
dobre sobie, osiagnij 50 cm na sucho.
Napisano Ponad rok temu
Natomiast wygranie zawodów kulturystcznych rangi np. mistrszostw Polski seniorów jest bez wspomagania niemożliwe (to opinia doświadczonych zawodników, którzy przyznali się publicznie do stosowania koksu).
Napisano Ponad rok temu
W bajkach Andersena to wyczytałeś? Ni **** nie uwierze w 50cm bez koksów Jeszcze taki się chyba na świecie nie znalazł...P.S. podobno można dojść do 50cm bez sterydów dalej to już tylko koks... podobno...
*EDIT: chyba że masz na myśli jakichś otyłych ludzi - oni tam faktycznie mają 50cm ale tłuszczu. 50cm mięśnia na sucho - nie realne
Napisano Ponad rok temu
Odżywki i suplementy to już nie "na sucho". Z odżywkami i suplementami to jest realne no ale nie "na sucho" bez niczego, tylko na samych cwiczeniachBędę się upierał, że jeżeli jest się fenomenem genetycznym, jakich mało (skrajny mezomorfik), trenuje się XX lat i przeznacza $$$ na najlepsze odżywki i suplemeny to jest duże prawdopodobieństwo, że się osiągnie te wymarzone pół metra czystego mięśnia w bicu. 50 cm to wcale nie tak strasznie dużo
Napisano Ponad rok temu
yyyy, tak się utarło, że jak mówimy "na sucho" to znaczy to dosłownie "bez koksu", ale za to jak najbardziej ze wspomaganiem odżywkowo-suplementowym.Odżywki i suplementy to już nie "na sucho".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem przy skakance
- Ponad rok temu
-
Problem z bieganiem
- Ponad rok temu
-
BÓLE KOŻONEK
- Ponad rok temu