obwód ręki w biepsie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiadomo ze przy duzej masie stracisz troszeczke ze zwinnosci czy szybkosci ale w ogolnym rozrachunku bardziej sie to opłaci . Prawda jest taka ze masa ma ogromne znaczenie w walce .
Tak jak mowilem zobaczcie sobie bramkarzy w dyskotekach (jezeli chodzi o ochrone to kolesie ktorzy stoja na bramce w spizu wywieraja na mnie zawsze wrazenie - kazdy kto pomysli o robieniu dymu pomysli 2 razy) no ale nie tylko bramkarze . Kolesie z AT. W realu wyglądaja duzo duzo lepiej i grozniej niz w TV bo sa ogroooomni. Oni nie musza miec zajebistych ruchow i byc zwinni jak małpy bo jak kogos złapia albo pierdolną to juz KO.
Edit : sumo nic tutaj nie ma bo ci od sumo to juz skrajnosc w druga strone .
Napisano Ponad rok temu
AT-owcy to raczej średni są, po ty by nie stracic ogólnej sprawnosci, po cholerę im zdolnosci do KO jednym pierdolnięciem, jak oni giwery mają i zawsze w grupie sie wbijają np. wchodząc komuś na kwadrat?[...] Kolesie z AT. W realu wyglądaja duzo duzo lepiej i grozniej niz w TV bo sa ogroooomni. Oni nie musza miec zajebistych ruchow i byc zwinni jak małpy bo jak kogos złapia albo pierdolną to juz KO.
Duzi są natomiast kolesie ze zwykłej prewencji i faktycznie jest to im często potrzebne w interwencjach przy uzyciu środków przymusu.
eot
a co masy to w chwytanych SW rzeczywiscie sukcesy odnoszą czesto nieźle nabite typy (i to tez nie zawsze), ale już w uderzanych sprawa wygląda inaczej.
edyta:
cholerna ortografia
Napisano Ponad rok temu
Tak jak mowilem zobaczcie sobie bramkarzy w dyskotekach (jezeli chodzi o ochrone to kolesie ktorzy stoja na bramce w spizu wywieraja na mnie zawsze wrazenie - kazdy kto pomysli o robieniu dymu pomysli 2 razy) no ale nie tylko bramkarze .
No właśnie ktoś wielki przedewszystkim robi wrażenie i wizualnie wydaje się groźni. Sprawa może wyglądać inaczej jak dojdzie do walki 1 vs 1 , a oni zwykle jak się biją to w grupie.
Napisano Ponad rok temu
Miałem 2 razy w zyciu stycznosc z AT i uwierz ze naprawde sa ogromni wzbudzaja swoja postura szacunek i nijak nie wygladali mi na srednich
Ale tez dobrze powiedziales o tej prewencji : ktos kto pracuje na ulicy i na codzien styka sie z obywatelami 4 RP musi miec mase bo mu sie to przyda do roboty . Dlatego trzeba brac przykład z tych ludzi bo oni zarabiaja na chleb tym o czym jest to forum ...
EOT
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mnie to wkurwia jak ktos pisze tak jak ty KS jebniesz emotikonka i chcesz zeby sie ludzie domyslali co tobie po łbie łazi . To kurwa wez i napisz cos a nie pierdol takich minek 8O
Stary bo tak mnie zszokowales... Jesli idziesz w totalna amatorke, czyli walisz w mase i chcesz udawac gangsterke na ulicy no to przyznaje Ci racje. Wtedy cwiczysz pod walke i ...
to masa przedewszystkim
[juz nie bede Ci orta poprawial - musi byc oryginal]
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę 15 lat na siłowni ,dawniej 4 razy w tygodniu teraz tylko dwa,codziennie robię 100 pompek i 12 podciągnięć podchwytem na drąźku i mam 36 cm jak dobrze napnę muła. :twisted:
Prowokacja !! Prowokacja !!!
Po 15 latach paki jak masz takiego bica to albo masz 150cm wzrostu albo na pace cwiczyłes gadanie ... :? .
Napinaj se dalej muła ...
Edit :
Lecisz w człona ewidentnie . Nawet jakbyś miał te 150 cm wzrostu to 12 podciągnieć to powinienes robic jedną łapką ...
Napisano Ponad rok temu
"Życie zaczyna się po czterdziestce ... w bicepsie"
Napisano Ponad rok temu
wiesz jaka to frajda, kiedy kupując garnitur (jeżeli rzecz jasna w nich gustujesz) w sklepie przymierzasz marynarkę typowego rozmiaru adekwatnego do twojego wzrostu i zwracasz ją zaraz sprzedawcy z uwagą "jast trochę za ciasna, o tutaj, nie mogę zgiąć ręki, a z kolei spodnie za luźne w pasie..." hrhrrh
duży, a raczej bardzo duży bic idealne poprawia humor ludziom z niskim poczuciem własnej wartości
PS. wg mnie "duży" to taki powyżej 45-47 cm, ale kiedy juz takowy posiadasz, nachodzą cie myśli, że... jakiś jeszcze cherlawy jesteś - typowy syndrom niezadowolonego pakera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ehh kolejny 12latek ktory 15 lat na silowni cwiczy :roll:
Bicepsa zmierzył osobno z tricepsem i wyszlo mu 36
Novociane ja mam takiego i mi nie wystarcza :?
Napisano Ponad rok temu
nawet wtedy kiedy idąc ulicą słyszysz jak patrzące na ciebie kątem oka dzieciaki szepczą do siebie "ty zobacz, ale bydle..."
wszyscy się chwalą, k***a, to nie bedę gorszy... :wink:
w początkowej fazie treningów miałem miesięczne przyrosty rzędu 1,5 cm na obwodzie bica, nieźle co? potem już troche wolniej, ale dalej o stagnacji nie było mowy
Napisano Ponad rok temu
Czy uważacie, że zażywanie np. aminokwasów ma sens? Czy nie będzie później jakiś ubocznych skutków?
nie jestem zbyt obeznzny w tym temacie, więc proszę o pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Sens bedzie mialo jak sobie kupisz wieksze ciezarki do cwiczen łapek .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do obwodow to nie rozmiar sie liczy ino jakosc ;]
Napisano Ponad rok temu
Albo chcesz pakowac albo chcesz słuchac lekarza :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem przy skakance
- Ponad rok temu