co mam zrobic ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wieze ... szczezonym ... plynolem
Pływanie, rower. Szybki chód (albo tzw. "świński trucht")
Tobie polecam zwłaszcza rower stacjonarny, bo można przy okazji słownik ortograficzny przeglądać :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stacionarnego nie mam ale normalny mam hehe a ile tak mam jezdzic ?? niby 40 min ?? czy w km a slownik to swoja droga hehe wiem ze robie strasze orty ale nic juz z tym nie zrobie
Jeśli masz czas we wakacje to proponuje Ci tak zrobić:
+ Znajdź długi i dość stromy podjazd, przy którym przy pierwszym podjeździe w połowie drogi byłbyś bardzo wyczerpany.Optymalnym dystansem byloby 1- 4 km chociaż im dłuższy tym lepiej
+pamiętaj żeby droga nie była zbyt często/gęsto uczęszczana przez samochody - to chyba największa udręka rowerzystów
później powtarzaj na przemian trening z niedzieli i drugiego wtorku.
Nie zapomnij tylko że kondycje buduje sie nie poprzez wprowadzanie rowera pod gorke tylko podjezdzanie na nim. Ja właśnie trenowałem wg takiej wlasnej "rozpiski" i po 3 miesiacach zrobilem sobie bdb kondycje dodajac do tego polgodzinne bieganie 3 razy w tygodniu na okolo boiska do pilki norznej. Na pzremian przyspieszalem i zwalnialem na tyle na ile pozwala mi na to kondycja. Na dzien dzisiejszy moge spokojnie jeździć długie dystanse bez wiekszego zmeczenia.
P.S. Polecam pływanie
Pozdrawiam i zapraszam do wysiłku który się opłaca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokladnie. jakja po pol roku przerwy w bieganiu wyszedlem sobie i wbieglem trzy razy pod gorke (uphill sprints. najlepszy sposob na kondycje. wymioty gwarantowane) to ledwo doszedlem na domu, a na drugi dzien nie wiedzialem gdzie jestem ;pJeżeli wczesniej nie biegałes, a masz zamozaparcie i pobiegłes ostro, to odruch wymiotny jest normalny, a potem nawet 2 - 3dni ból prawie wszystkich miesni, pierwszego dnia jeszcze pluca moga napierdalac niemilosiernie.
"mam mala niewydolnosc pod wzgledem serca Smile"
co to znaczy? bo wiesz, mi lekarka znalazla niedomykalnosc zastawki, skometnowala to mowiac, ze gdyby nie dokladnosc urzaden to nigdy bym nie zauwazyl, a matka od razu w panike ale jesi u ciebie jest to jakas wada serca to ja niczego nie radze, tak na wszelki wyapdek ;]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mój ,,podwójny przyjaciel''
- Ponad rok temu
-
Ile czasu zajelo wam dojcie do szpagatu?
- Ponad rok temu
-
Ile czasu zajelo wam dojscie do szpagatu?
- Ponad rok temu
-
Żelazny chwyt
- Ponad rok temu
-
animal
- Ponad rok temu
-
bbj a suplementy
- Ponad rok temu
-
Co i jak, aby...