animal
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie - czy ktoś jadł animalpaki? jeśli tak to co możecie o nich powiedziec?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a co do diety to jestem w trakcie ukladania czegos porzadnego

Napisano Ponad rok temu

zamiast animala wez to co Ci napisalem wyzej..opakowanie starczy na 4 miechy, a oplaca sie bardzo i jest to kompleks witamin ktory obecnie stoi mniej wiecej na 2 miejscu(po animalu), a cenowo jest o wiele bardziej kozystny

Napisano Ponad rok temu
 no to skoro miałbym kupic witaminki za 56 zł i kreatyne za 65 to mysle ze dorzuce do tego juz tylko białko lub gainera w zalezosci od diety, no chyba ze zamiast tych witamin kupiłbym ten vitaral to 60 zl moge przeznaczyc na cos jeszcze.
  no to skoro miałbym kupic witaminki za 56 zł i kreatyne za 65 to mysle ze dorzuce do tego juz tylko białko lub gainera w zalezosci od diety, no chyba ze zamiast tych witamin kupiłbym ten vitaral to 60 zl moge przeznaczyc na cos jeszcze.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

biogenix cell pump sprzedaja w paczkach 450g i 665g. 450 to (jak piszą) 50 porcji to mam kupywac takie dwa? mysle ze jeden spokojnie starczy akurat na 25 dni, a potem miesiac przerwy, czy zle mysle? chyba że wezme 665...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak nie bedziesz mial na 2 opakowania to smialo mozesz wziac mono- napewno tez dobrze zadziala a 500 g vitalmax`a kosztuje cos kolo 56 zika takze cenowo wyjdziesz lepiej i do tego dextro juce(czy jakos tak) olimpu i tez jest zajebiscie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 bbj a suplementy bbj a suplementy- Ponad rok temu 
- 
			 Co i jak, aby... Co i jak, aby...- Ponad rok temu 
- 
			 jak to cie nazywa? jak to cie nazywa?- Ponad rok temu 
- 
			 Pomocy - jaki zestaw ćwiczeń? Pomocy - jaki zestaw ćwiczeń?- Ponad rok temu 
- 
			 okulary sportowe okulary sportowe- Ponad rok temu 
- 
			 Syzyfki Syzyfki- Ponad rok temu 
- 
			 Wartości odżywcze i skład jedzonka Wartości odżywcze i skład jedzonka- Ponad rok temu 
- 
			 proszę o komentarze i korekty dotyczące mojego planu ćwiczeń proszę o komentarze i korekty dotyczące mojego planu ćwiczeń- Ponad rok temu 
- 
			 BÓL PRZY CHODZENIU BÓL PRZY CHODZENIU- Ponad rok temu 
- 
			 pomocy , skołowałem sie już sam:p pomocy , skołowałem sie już sam:p- Ponad rok temu 

!
  !