Gacie do pracy - taktyczne oczywiście ;-)
Napisano Ponad rok temu
Co polecicie na lato, użytkuje 5,11 ale chciałbym na cieplejsze dni coś lekkiego i przewiewnego?.Jaka jest różnica pomiędzy Rip Stopem a NIKO ? Najlepiej nie camo, ale jednolite, dobrze jak było by kontraktowe, dobre, tanie a zarazem nie żal ciężko wycierać. Jak się kupi spodnie za parę setek to czasami się bardziej uważa na gacie a nie na to co się robi , trochę jest to popaprane. Co proponujecie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ripstop NYCO.onbojetnie co ..ja mam ACU..
Cougar - albo ripstop ( to ten cieńszy materiał - letni ) albo Nyco ( to ten grubszy - powiedzmy całoroczny )
a ACU to nazwa wzoru umundurowania tak jak np. BDU lub DPM.
Pozdr. Surval
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chciałbyś sie szarpnąć na coś droższego to nowe spodnie US ARMY ripstop są w granicach 160zł wtedy masz do wyboru woodland(leśny) lub tri-color(pustynne 3 kolory) również świetne spodnie i też bardzo wygodne.
Nie wiem nic o spodniach HELIKON jednak nie polecam takich wynalazków, lepiej kupić kontraktowe spodnie niż szyte kopie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja nabyłem za stówkę galoty w top secret i są w pytkę.
ABDU są lekie przewiewne i pancerne, ale nie każdy lubi nomeks.
Jak po taniości, to bym kupił bawełniane kopie BDU na allegro (najlepiej piaskowe) za 5-6 dyszek.
Jak po zajebistości, to może nylonowe 5.11?
Napisano Ponad rok temu
Jak po taniości, to bym kupił bawełniane kopie BDU na allegro (najlepiej piaskowe) za 5-6 dyszek.
To nie lepiej już kupić nowe kontraktowe brytyjskie dpm? Na dodatek sa z przewiewnego ripstopu. Pozostaje tylko czy komuś podoba się dpm, ja osobiście wolę woodland, ale dpm też nie jest zły...
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
nie pierdol ..potwierdzam mam ripstop NyCo i ACU - czyli nie BDU ani DPM ale własnie ACU taki nowy model munduru unitet states ..ripstop NYCO.onbojetnie co ..ja mam ACU..
Cougar - albo ripstop ( to ten cieńszy materiał - letni ) albo Nyco ( to ten grubszy - powiedzmy całoroczny )
a ACU to nazwa wzoru umundurowania tak jak np. BDU lub DPM.
Pozdr. Surval
koledze polecam ripstop NyCo bo sie nie gniecie i nie flaczeje tak szybko jak cotton...cotton tez mam w ripstopie...BDU ..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fenix L2T vs Nuwai TM301X-3
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla L2
- Ponad rok temu