Fenix L2T vs Nuwai TM301X-3
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fenix L2T - za wygodniejsza zmiane trybow,za mozliwosc pracy z akku,za mniejsze wymiary,za to ze po ustawieniu danej mocy mamy ja zawsze kiedy odpalimy latarke.Mimo,ze aktualnie mam nuwai na sprzedaz to polecam z tych dwoch latarek wlasnie fenixa
Tak tak Milo zaskakuja te latareczki fenix!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za 40$-45$ (w zaleznosci od promocji) masz od producenta... policz sobie sam...Po przeczytaniu chyba zdecyduje sie na fenixa wydaje mi sie naprawde dobra latarka w dobrych pieniadzach Ale chyba za miej niz 200 to sie jej na wychaczy nowej ale nawet jak bym chcial uzywana to ich poprostu nie ma na rynku przynajmniej ja sie nie spotkalem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
co do pierwszego to musialbym poszperac na CPF.Tam chlopaki robili pomiary poboru pradu (z uwzglednieniem zmiany tego parametru w czasie) na poszczegolnych trybach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
L0P to bardzo mocna latarka.L2T jest tylko troche mocniejsza na high.Podstawowa zaleta L2T sa dwa poziomy mocy oraz wieksza sprawnosc.Dodatkowym plusem jest wieksza uniwersalnosc zasilania- od 0,9 do 4,0V zamiast 0,9 do 3,3V z L2P
Napisano Ponad rok temu
L0P to bardzo mocna latarka
chodzi o l2p czy o l0p bo wczesniej byla mowa o l2p :roll:
Napisano Ponad rok temu
L2T jest tylko troche mocniejsza od L2P na high.L0P to juz inna kategoria,ale tez zasilanie i rozmiary inne bo i przeznaczneie inne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytając o przesyłce w oczy rzuciło mi się takie sformuowanie.
That means for those of you who are international customers,
there are not extra charges from us period. Yes, thats right,
FREE international shipping!!
Aż mi się nie chciało wierzyć, ale postanowiłem sprawdzić czy to prawda składając krok po kroku fikcyjne zamówienie, i wygląda na to faktycznie że przesyłka jest darmowa.
Ktoś to może potwierdzić lub zaprzeczyć?
Bo tak jak to widzę, to trzeba im tylko zwrócic uwagę żeby wysłali to jako gift, żeby nasz urząd celny się nie przyczepił.
Byłbym wdzięczny za rozwianie moich wątpliwości jeśli ktoś jest na tyle zorientowany
Napisano Ponad rok temu
tak,naprawde maja darmowa wysylke.Jedyny koszt to ubezpieczenie od zaginiecia paczki bo latarki pzychodza jako pakiet.Wiec w razie zaginiecia nikt nie zwroci nam zlamanego centa.No i clo i vat to razem prawie 30%
Napisano Ponad rok temu
mnie wsiąkła L2T plus dodatkowe body od L1T....
a tak sie cieszyłem
miejmy nadzieje, że to celnicy tak długo robia swoje bo czekam już ponad miesiąc
Napisano Ponad rok temu
ale to nagabywanie do przestepstwa celnego... :wink:
tak,naprawde maja darmowa wysylke.Jedyny koszt to ubezpieczenie od zaginiecia paczki bo latarki pzychodza jako pakiet.Wiec w razie zaginiecia nikt nie zwroci nam zlamanego centa.No i clo i vat to razem prawie 30%
A jaki jest koszt tego ubezpieczenia? I o co chodzi z tym pakietem? Pytam, bo szykuję się do zakupu. Bo wydaje mi się jednak że będzie to o wiele większa oszczędnośc niż kupowanie przez pośrednika w kraju.
Obym się tylko nie przeliczył
Napisano Ponad rok temu
ubezpieczenie to dodtkowe 5$ ale dolicz jeszcze do tego przynajmniej 22% VATu no i pare % cła
dlatego kolejna latarke kupie juz w kraju -najlepiej u AdiBlu bo jednak ma najlepsze ceny i nie trzeba sie denerwowac, ze cos zginie po drodze
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Alternatywa dla L2
- Ponad rok temu
-
poszukiwany mały szperacz
- Ponad rok temu
-
P64 co o nim sadzicie?