Problemy z krazeniem??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To załuż 2 pqry skarpetprosze o opinie specjalistow a nie teksy typu to wsadz do cieplej wody
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zimne po baraszkowaniu masz prawdopodobnie na skutek zajmowania pozycji leżącej - sprawdż czy po śnie nie masz takich samych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tak mam tak odkąd tylko pamiętam, i to nie tylko stopy mam zimne, ale i ręce.od jakis dwoch lat mam pewien problem!! otoz mam strasznie zimne stopy!! wiem ze to moze byc dziwny temat ale chcial bym wiedziec czy powinno mnie to martwic i czy grozi mi to jakimis problemami zdrowotnymi!!
Sytuacja pogarsza się zawsze po uprawianiu sportów zimowych, wodnych itp, czyli tam, gdzie byłem narażony na zimno. Źle też reaguję na sporty, w których buty muszą być ściśle dopasowane typu narciarstwo, łyżwiarstwo, rolki
Polepsza się zawsze po pływaniu i chodzeniu boso po macie. Polecam też unikanie wyziębiania i przegrzewania stóp, chodzenie w jak najluźniejszym obuwiu (rozmiar taki, żeby nawet po całym dniu chodzenia, gdy stopa jest spuchnięta, nie było ciasno), jak nie jest mokro to w sandałach (ale koniecznie w skarpetach, niezależnie od lokalnej mody, zdrowie ważniejsze).
Warto się skonsultować z lekarzem, moze w twoim przypadku znajdzie się jakaś przyczyna nadająca się do leczenia.szczegolnie zimne stopy mam po...malym fiku miku(sexie)!! prosze o opinie specjalistow a nie teksy typu to wsadz do cieplej wody... dzieki z gory
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kontuzja stawu skokowego
- Ponad rok temu
-
cwiczenia siłowe uwalniają hormon wzrostu
- Ponad rok temu
-
Trening Komandosa?
- Ponad rok temu