KO
Napisano Ponad rok temu
Sledze ten temat od poczatku i bardzo mnie on interesuje.Jestem zupelnie nowy na forum ale temat znam całkiem niezle.Mialem okazje uzywac wiele gazow i wszystkie z nich to gazy pieprzowe wiec doswiadczen z CS praktycznie nie mam wcale.
Na poczatku napisze troszke o KO stożek ktory mialem okazje "testowac" na kolesiu i w jego przypadku zadzialal w 100%.Gosc zlapal sie za twarz i zwinal sie w pol.Dostal z ok.30-40 cm i moim zdaniem z takiej odległości powinno sie uzywac wszystkie gazy.Psikałem tez nim psa.Na duzego kaukaza zadzialal podobnie wiec jak na taki tani gaz jest warty uwagi.
Sledzilem uwaznie wypowiedzi na forum i moglbym odpowiedziec na wiele pytan wiec jesli ktos jeszcze czegos nie wie to do mnie jak w dym Jak ktos jest zainteresowany to moge przeslac na maila eBooka w wersji angielskiej w ktorym jest troche informacji o gazach.POZDRO!
Napisano Ponad rok temu
Sadysta z ciebie!! sobie psiknij a nie bedziesz psa psikal.
I taka mala dygresja do wszystkich budowiczow bo mozna ostatnio zaobserwowac kilka tematow od nowych ludzi i mowiacych glupoty, oczywiscie mowie tu o kilku przypadkach i tak sie zastanawiam czy to aby nie jedna osoba? Np. temat o cwiczeniu kilku SW naraz ,temat o biciu Zuli. jest jeszcze kilka na innych forach nie tylko ulicy. i to wszyscy ci ludzie dolaczyli w ostatnich dniach.
I chyba mamy tu doczynienia z jakims chohlikiem, albo kolejnym dzieckiem neostrady.
Napisano Ponad rok temu
3maj sie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do czlowieka ktory puscil bez kaganca tego psa to jego tez powinienes psiknac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze pewne umiejetnosci walki wrecz sa przydatne ale walka uliczna to nie to samo co trening na sali.Gdy wiesz ze jest zagrozone Twoje zycie inaczej reagujesz,dochodzi stres,adrenalina...słowem tego nie da sie w 100% wytrenowac i nie powiesz mi ze jakas krav maga to walka uliczna (sa tacy co tak twierdza).A juz kompletnie nie wierze w bajki ze mozna obronic sie przed nozem.Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak Ty zdążyłeś psiknąć kaukaza gazem...? Jakoś tego nie moge sobie wyobrazić... to są najbardziej agresywne psy w stosunku do ludzi i szybkie bardzo...
Napisano Ponad rok temu
PS.Ja jestem nowy,dałem klik nie na to co trzeba i otworzyłem nowy temat a ja chciałem tylko dołaczyc sie to tematu o gazach pieprzowych
Napisano Ponad rok temu
PS.Ja jestem nowy,dałem klik nie na to co trzeba i otworzyłem nowy temat a ja chciałem tylko dołaczyc sie to tematu o gazach obronnych
Napisano Ponad rok temu
ciekawe czy ktorykolwiek z nich kiedykolwiek byl powaznie uszkodzony
(i nie mowie o stracie zeba czy krwawiacym nosie)
a tak wogule to po o ja wogule na ta ulice wracam.....
tak tylko posta wlne zeby pokazac starym bywalcom ze jeszcze zyje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś chyba tworzy nowe konta i bombarduje nas goopimi textami bo to niemozliwe zeby w tak krotkim czasie taki wysyp mondrych ludzików .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy moderator (?)
- Ponad rok temu
-
siedze spokojnie i nagle...
- Ponad rok temu
-
Dobre połączenie
- Ponad rok temu
-
Rada dla amatora przed walka?
- Ponad rok temu
-
pomysl na wytrzymalosc miesniowa??
- Ponad rok temu
-
Sprzęt dla niepełnoletniego.
- Ponad rok temu
-
Ba Da Bang! Da Bang! Bang! (Bas Rutten;-)
- Ponad rok temu
-
kradziez policjantow!?
- Ponad rok temu
-
Shocker
- Ponad rok temu
-
Przeciaganie czasu.
- Ponad rok temu