Rada dla amatora przed walka?
Napisano Ponad rok temu
Czy ty jestes poważny ?????? Ktoś ci wisi 2k a ty go chcesz na solo dla satysfakcji ??
No qrwa KONIEC ŚWIATA !!!
Mówiłem , ze kumple w kominiarkach to zły pomysł ? Zapomnij o tym i kołuj ekipe .
Buta mu nie żałujcie niech wie ze na szczodrych trafił .
PS : nie mogłbym spojrzec w lustro jakby mnie jakis ciul wyrolował na 2000 złotych
Napisano Ponad rok temu
Ludzie, ktorzy cwicza cokolwiek nienaleza do takich co daja sie wyrolowac(szczegulnie na 2kola)
Ja nieznam (chyba) nikogo kto by po walku na taka kase najpierw pytal sie na forum co ma zrobic i myslal o solowce.
Wczesniej myslalem, ze chodzi tu o 50zl ale ja chyba nawet za tyle bym sie nie zastanawial
Kiedyś jeden kolo był mi winien 50 zł. Taki drobny cwaniaczek. Spotkałem go na ulicy przez przypadek, koleś kolejny raz tłumaczył się ,że odda, mnie kurwica zaczęła łapać , że ktoś mnie robi w chuja, to ja go jeb i zacząłem się drzeć ,że oszust i złodziej. I kolejny raz jeb. Facet był chyba zdezorientowany. Lekko go obiłem i zwyzywałem a koleś za 5 minut przyleciał z kasą, którą chyba od kogoś znowu pożyczyl
I tak by wiekszosc postapila.
A te 2 tys to chyba jakas bajka. Zastanow sie moze chciales napisac 20zl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kombinuj bo to kupa kasy .
Napisano Ponad rok temu
matematycznie wychodzi 2000 PLN takze chyba sie nikt nie pomylilXaiMoon:nie no 50 zlotych to on mi nie wisi pomnozylbym te 50 zl.razy 40
zrob cos z tym kolesiem, albo ja wpadne po odbior kasy :twisted: tyle, ze sos dla mnie, a Ty bedziesz mial satysfakcje, ze many dostal wpierdol
Napisano Ponad rok temu
Jezeli nie masz zadnych kwitow to tylko musisz zebrac kolegów i delikwenta wozić do lasu az nie odda pieniedzy .
Jakby mi ktos zajebał 2000 zł to bym przestał studiowac , spac i jesc a stałbym u kolesia na klatce z kumplami albo włuczył sie za nim i obserwował co gdzie i kiedy robi. A pozniej ....
Jednym słowem zapomnij o solowce kup sobie i kolegom kominiarki .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo jak tak to lepiej uważaj.
generalnie on postąpił niehonorowo i nikt nie powinien się za nim wstawić, ale jak to brat czy synek kogoś konkretnego to i tak mu pomogą.
a i z jakiego jesteś miasta?
Napisano Ponad rok temu
na priv poszlo, a jak sie pali to ci kopsne do bazyla komore
hehe to jest najbardziej konkretny post w calym temacie [/list]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Numer z czarnym bmw byłby najlepszy. Ja bym nie pozyczał takiej kasy kumplowi, kolesiowi lub innej osobie niespokrewnionej. a jesli juz byłbym na twoim miejscu to skumał bym kilku kumpli, obczail kiedy koles wraca wieczorem poznym skads i go zlapac w zaulku, sciagnac spodnie , przystawic kose do jajec i dac 48 godzin na splacenie dlugu
Ogólnie mowiac sytuacja jak z fight clubu. Ponczochy na twarzach, gdyby mogl was zobaczyc dodadzą akcji dramatyzmu;-)
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą to juz minal tydzien od utworzenia tematu :roll:
Napisano Ponad rok temu
nie ma to jak najazd na chate i wyciągnięcie za fraki.
no, nie ma :roll:
z prawnego punktu widzenia to bezsensowne.
dużo mniejsza sakcja jest za wpierdziel pod domem czy pracą, niż wjazd na chatę.
afekt ten sam, a ryzyko mniejsze
Napisano Ponad rok temu
najazd na chate i wyciągnięcie za fraki Smile . to moja standartowa akcja
Co to znaczy standardowa akcja dla ciebie ?? Mamy rozumiec ze tak srednio 2 razy w miesiacu wpadasz komus na chate i wyciagasz go za szmaty ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze metoda na "hoolsa": prosty kopniak w korpus, piesci, na ziemie i przekopa(chyba ze u was na solowkach nie uznaje sie przekopy)
Popieram tą "technike" walki. Z rozbiegu poprostu wpychasz sie w niego kolanem albo nogą, tak zeby na niego prawie ze usiasc w powietrzu, on albo sie przewróci albo mocno zachwieje, i wtedy to juz idziesz za ciosem, jak popadnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
no, nie ma :roll:
z prawnego punktu widzenia to bezsensowne.
dużo mniejsza sakcja jest za wpierdziel pod domem czy pracą, niż wjazd na chatę.
afekt ten sam, a ryzyko mniejsze
Watpie czy koles byłby tak głupi, ze najpierw kogos wyjebał na 2tys. a teraz idzie na policje.
No chyba ze policja uzna to za 2 osobne sprawy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pomysl na wytrzymalosc miesniowa??
- Ponad rok temu
-
Sprzęt dla niepełnoletniego.
- Ponad rok temu
-
Ba Da Bang! Da Bang! Bang! (Bas Rutten;-)
- Ponad rok temu
-
kradziez policjantow!?
- Ponad rok temu
-
Shocker
- Ponad rok temu
-
Przeciaganie czasu.
- Ponad rok temu
-
Historyjka, żadna bajka!