Śmierc 9latka z rak trenera karate....
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Swoją drogą nie wypada chyba czekać aż ktoś wyjasni, że to nie instruktor /trener/ karate. Uważam, że każdy z nas ma obowiązek głosno protestować przeciwko nadużywaniu dobrego imienia instruktora karate jak ma to miejsce w tym przypadku. Ja już to zrobiłem na forum gazety. A Wy co zrobiliście w tej sprawie ?!
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o Bogdana Strzemiecznego jego nazwisko pojawia się przy Combat Kalaki i Kick-boxingu... o karate nic nie słyszałem
W czasach, gdy miałem z nim kontakt, Bogdan Strzemieczny zajmował się ty-ga karate, czyli stylem Wasniewskich, i to zapewne w tym systemie ma 6. dan. Czy dalej się w to bawi - nie wiem.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz rację, po prostu przestałem śledzić kto dokładnie ma którego dan. Sorry za pomyłkę.
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Jestem z Wałbrzycha i na biezaco sledze info odnosnie tego nieszczesliwego zdarzenia.
Niewiele brakowalo a mieszkancy zlinczowali by tego jegomoscia i dokonali samosadu zanim doszedl pod eskorta do sadu. Jednak zmieniajac temat zastanawia mnie jedna sprawa...Mianowicie jaki jest najwyzszy stopien karate w Polsce? Teraz jeszcze kwestia tego czy chodzi mi o kyokushin, shotokan czy cos calkiem innego. Juz zdradzam moje zapytanie....Na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] drugi jegomosc od gory posiada 6 dana w karate i co mnie zdziwilo, nie jest tam podane o jakie karate chodzi :? Czyzby to byla jedna wielka sciema
pozdro
Swoją drogą to w tym spisie instruktorów jest tylko jeden z Wałbrzycha.........
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam za pomyłkę, chylę czoła ( o ja głupi....)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A więc na wp. już się zdecydowali co ćwiczył jego instruktor....
Napisano Ponad rok temu
jeśli chodzi o ojca-patriarchę to ma 10 dan... i to jest najwyższy stopień karate w Polsce , a ogólnie mówiąc Andrzej Drewniak ma 7 dan i jest już conajmniej około 10 ludzi z 6 danem, może być więcej (Kwieciński, Sforek, Antoniak, Staniszew, Piotrkowicz, i inni...)
Przepraszam, a niejaki pan Śmierciak to jeszcze istnieje??? Dawno dawno temu założył wszechgalaktyczną organizację all style karate czy coś takiego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
examinator na stopień jest podpis klejna daniel, potwierdzony pieczątką i podpisem prezesa Nycka. Zresztą, znam ludzi którzy także posiadają takie legitymacje. A sekcja boguszów gorce około roku jeszcze była, na necie firmowana nazwiskiem klejny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zezwolenie z federacji na prowadzenie zajęć - jeżeli takie było a nie jest poparte uprawnieniami instruktorskimi - to federacja firmując takiego gościa ponosi część odpowiedzialności.
...to jeszcze powiesz IRA, że może nycek nie wiedział że ma sekcje w B-G, ktoś brał jego pieczątki podpisy i legitymacje, bez jego wiedzy?
Nierozumiem dlaczego miałbym to powiedzieć. Możesz to wyjaśnić?
Napisano Ponad rok temu
Jednym słowem, nycek dla mnie chce się odciąć od tego, że klejna zbierał dla niego kase i prowadził sekcje.
Znałem klejne osobiście, i jest mi wstyd to przyznawać.
Napisano Ponad rok temu
Że ktoś od kogoś ciągnie kasę to temat rzeka i nie podejmuję go, przynajmniej w tym wątku.
Wstydź się jak coś źle sam zrobisz albo źle kogoś przygotujesz. Tutaj nie ma czego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kij "bo' i nauka
- Ponad rok temu
-
Specjalizacja?
- Ponad rok temu
-
Stopień mistrzowski czy dla każdego
- Ponad rok temu
-
20.05.2006 MP Juniorow Knockdown Jelenia Gora
- Ponad rok temu
-
Kyokushin vs Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Mas Oyama 1923 - 1994
- Ponad rok temu
-
Kata + bunkai? Dlaczego nie trenujecie bunkai?
- Ponad rok temu
-
Karate a piłka nożna
- Ponad rok temu
-
B skomplikowany problem. pomooocy prosze chcialem skons
- Ponad rok temu
-
Kumite
- Ponad rok temu