PROSZĘ O POMOC (ból pleców) !!!
Napisano Ponad rok temu
duzo plywaj taka dam ci rade! a poza tym znajdz jakiegos dobrego rehabilitanta z tego co wiem moze to byc problem zarowno z kregoslupem jak i z biodrami, blokada miesni kurna ze wszystkim! moze sie nawet okazac ze masz bole na tle nerwowym albo co! zmien sobie materac na wyrze to tez wazne!
Badz dobrej mysli kurna musimy z tego wyjsc jakos!
Trzymam za Ciebie kciuka! bedzie git!
pozdroszacun
rudolf
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja rownież trzymam za Ciebie kciuki Rudolf i mam nadzieje że jakos sobie poradzimy z tym...
Ja jestem zapisany teraz jeszcze do 2-ch ortopedow...zobaczymy co mi powiedza....
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ja jak mialem problem z kregoslupem - lekarze tez nie mieli pojecia co to - to smigalem na basen jak glupi. Dzieki tej kontuzji sie plywac nauczylem
Nie ma tego zlego ...
Napisano Ponad rok temu
W odcinku lędźwiowym kręgosłupa krąg przejściowy , guzki Schmorla po przebytej chorobie Scheuermanna i zniekształcenie trzonów w przejściu piersiowo-lędźwiowym . Uszkodzeń pourazowych nie stwierdzono .
Co do masaży do żaden z lekarzy mi ich nie przepisał , a na rezonans mnie nie stać niestety .
Teraz zapisałem się jeszcze do 2-ch innych lekarzy Ortopedów...z nadzieją , że może powiedzą mi coś nowego .
Bede wdzięczny za kolejne rady i opinie .
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nawierzchnia... ??
- Ponad rok temu
-
Jogging - najnowszejszy Men's Health :)
- Ponad rok temu
-
na czym jezdzicie - czyli wasze 2 kolka:)
- Ponad rok temu
-
Pompki w podporze tyłem
- Ponad rok temu
-
Skrzywienie kręgosłupa a brzuch
- Ponad rok temu
-
tłuszcz na biodrach
- Ponad rok temu
-
Cwczenia a wzrosT?