Skocz do zawartości

Zdjęcie

Suple

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

Wasyl
  • Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Suple
Witam!
Mam takie pytanko. Jeśli mam dietę wyliczoną zgodnie z zapotrzebowaniem plus górka z uwgi że na masę jadę i oczywiście ją stosuję rygorystycznie, to czy jest sens wspomagać ją jeszcze suplementami diety np. geiner,białko. Przecież miałbym wtedy dodatkowe ilości węgli czy białka czyli dużo ponad zapotrzebowanie. Nie wiem czy jest to zrozumiałe o co pytam.
Ogólnie chodzi o to czy jeśli jestem w stanie zapewniać ilości W,B,T z deisty czy sens jest kupowanie w/w supli. Pewnie żebym wolał zamiast rozpychać żołądek wypić sobie gainerka ale zdrowsze chyba naturalne jedzenie.

pozdrawiam
  • 0

EXPERTO

EXPERTO
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 14273 postów
  • Zainteresowania:- Śliczne Panny.
    - Przyroda.
    - Kulturystyka.
    - Sztuki Walki.
    - Forum.
    - Samochody.
  • Staż [miesiące]:od 2003
  • Wzrost [cm]:188
  • Waga [kg]:100-102

Napisano Ponad rok temu

Re: Suple
Niema sensu kupowanie takich odżywek typu biła czy gainery. Ale suple witaminowe by się przydały, jako że uprawiasz sport masz zwiększone zapotrzebowanie na witaminy więc stosowanie ich jest tu jak najbardziej na miejscu. A dla większych przyrostów masy oraz siły możesz się wspomagać kreatynami, stakami NO, buzerami teścia itp.

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.

Mafi
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 317 postów
34
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Suple
Dokładnie...
j.w

Nie rób niepotrzebnego spamu, jeżeli masz coś napisać to napisz coś z sensem.
Kamyl

• 0