Ronica miedzy Kick boxingiem a tradycyjnymi sztukami walk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenowałes kiedyś kockboxing/boks/mt? Z tego co piszesz to wątpię, więc nie masz większego pojęcia jaka atmosfera panuje w takim klubie i jacy ludzie tam trenują... Menelstwo znajdzie się wszędzie, wiele zależy od klubu i trenera, ale to są dyscypliny jak każde inne, tak samo dresiarstwo może trenować koszykówkę... a żadko takie osoby trenują dłużej, jak jeden, dwa miesiące. Sam trenowałem kickboxing i nie uwarzam, że taki klub to wylęgarnia bandytów... wręcz przeciwnie, poznałem tam wielu fajnych ludzi.Jest to uwazam wylegarnia BANDZIORÓW .A przykladem jest w mojej miejscowosci sekcjia Kickboxingu.Prosze o opisanie waszych spostrzen.
Napisano Ponad rok temu
przylozyles sie :twisted: niezle,niezle
Mate sie przylozyl ale zrobil full bledow rzeczowych zwlaszcza odnosnie historii karate poczawszy na swietnie idacym biznesie funakoshiego a skonczywszy na najezdzcach okinawy
odnosnie glownego tematu
to nie sztuka walki determinuje zachowanie adeptow ale trener
pozdro 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Powiększona komora serca, a suplementy Powiększona komora serca, a suplementy- Ponad rok temu 
- 
			 żarówka a sztuki walki żarówka a sztuki walki- Ponad rok temu 
- 
			 Systema i nie masz szans!!!!!!! Systema i nie masz szans!!!!!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Butem w genitalia!!! Butem w genitalia!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Nowy na Treningu Nowy na Treningu- Ponad rok temu 
- 
			 Uprawnienia do prowadzenia zajęć Uprawnienia do prowadzenia zajęć- Ponad rok temu 
- 
			 Obtarte ręce (palce) Obtarte ręce (palce)- Ponad rok temu 
- 
			 Pobudzenie po otrzymaniu ciosu? Pobudzenie po otrzymaniu ciosu?- Ponad rok temu 
- 
			 MYŚLENIE CZY NIEMYŚLENIE MYŚLENIE CZY NIEMYŚLENIE- Ponad rok temu 
- 
			 moje wymagania moje wymagania- Ponad rok temu