Witam ;p mam takie pytanie mam okolo 190 cm waze okolo 60-70 kg czyli bardzo malo ;p chcialym przybrac na masie a kompletnie nie wiem jak prosil bym o pomoc co jesc i w jakich ilosciach aha wyczytalem wczesniej ze wazny jest tez wiek wiec mam 18 lat
PS. prosze o proste odpowiedzi jak do chlopa ze wsi przyklad: Jedz kilo Batonow na sniadanie i tone soli na kolacje
POZDRO
Pomocy!!!
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Pomocy!!!
Witam,
wystarczy wygooglować "dieta na mase" i wysypuje Ci wiele linków z dietami, nikt tu nie ułoży Ci diety bo sie poprostu nie chce- bynajmniej mi by sie nie chciało skoro tyle tego mozna znalesc gdy sie chce.
Aby przybrac na masie musisz jeść więcej kalorii niz zuzywasz w ciagu dnia tylko w ten sposob nie ma zadnego łatwego sposobu.
pzdr
wystarczy wygooglować "dieta na mase" i wysypuje Ci wiele linków z dietami, nikt tu nie ułoży Ci diety bo sie poprostu nie chce- bynajmniej mi by sie nie chciało skoro tyle tego mozna znalesc gdy sie chce.
Aby przybrac na masie musisz jeść więcej kalorii niz zuzywasz w ciagu dnia tylko w ten sposob nie ma zadnego łatwego sposobu.
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ćwiczenia na nogi
- Ponad rok temu
-
Kilka pytan
- Ponad rok temu
-
Koncentracja
- Ponad rok temu
-
Potrawy lub produkty z dużą ilością białka!!
- Ponad rok temu
-
Kolana | Kręgosłup | Suplementy
- Ponad rok temu
-
skurcze :/
- Ponad rok temu
-
staw kolanowy
- Ponad rok temu
-
mistrzoswo rozciągania