Jakiś czas temu niejaki Albert Einstein całkiem skutecznie (obrzydliwe słowo!!! ) Newtonowi podskoczył......ale Newtonowi nie podskoczy...
irimi - fizykalista kwantowy i ogólno-szczególno-względnościowy 8)
Napisano Ponad rok temu
Jakiś czas temu niejaki Albert Einstein całkiem skutecznie (obrzydliwe słowo!!! ) Newtonowi podskoczył......ale Newtonowi nie podskoczy...
Napisano Ponad rok temu
irimi - fizykalista kwantowy i ogólno-szczególno-względnościowy 8)
Napisano Ponad rok temu
Prosisz, czy rozkaz wydajesz?...Piredu pierdu. Powiedz coś z sensem i do rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ba, nawet Wysocki w "Dynamicznym aikido" pisał o walce w której O'Sensei podczas pokazu przed cesarzem przygwoździł sumatori jednym palcem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam, a czy ja nie pisuje że ludzie to w wiekszości bezrozumna masa żyjąca w matrixie urojeń?Stopniowo człowiek sam zaczyna wierzyć w tą opowieść - bo czemu nie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bujin, no coś w ten deseń.
Napisano Ponad rok temu
Zansz taki zwrot "Bez komentarza"?Randall, Wysocki to sciemniacz :twisted:Bujin, no coś w ten deseń.
Napisano Ponad rok temu
Zansz taki zwrot "Bez komentarza"?
Przyzwyczaj się, ja po prostu nie jestem poprawny politycznie, miły, mam gdzieś głaskanie się po główce w ramach ogólnego robienia sobie dobrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Satorian umiesz tak? bo ja nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może warto się skupić na tym co dziadek chciał przekazać
Napisano Ponad rok temu
Moze tak być Nie było mnie tam. I nie cwiczy sie tego u nas. Ale w swojej praktyce spotkałem się z tym, że nie wszystko jest oczywiste i z pozoru bezsensowne cwiczenie, ma wpływ na technikę.dopuszczasz w ogóle możliwość, że nie było w tym żadnych ukrytych/głębszych treści?
Napisano Ponad rok temu
(III zasada dynamiki Newtona) jeśli ciało A działa na ciało B siłą F, to B działa na A siłą o tej samej wartości i kierunku, lecz o przeciwnym zwrocie.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu