sprzęcik własnej konstrukcji!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.podloge znacznie lepiej wylozyc panelami gdyz jesli dokladniej gdzies popatrzysz to dowiesz sie iz koszta sa znacznie nizsze niz w wypadku Twojego pomyslu a wiele silowni stosuje wlasnie ta nawierzchnie ze wzgledu na jej wytrzymalosc i wlasciwosci termoizolacyjne. Poza tym w miejscach gdzie beda staly ciezary lub sztanga warto pod nie postawic kawal grubszej gumy zeby dziury w podlodze nie zrobic gdyby cos spadlo.
2. nawet gdybyscie chcieli w tej "sali do cwiczen" sie tluc to nie powinno sprawic to duzego klopotu bo ja w wieku 13 lat cwiczylem jiu-jitsu na parkiecie i nie wydaje mi sie ze wyszlo mi to na zle.
3.gdybyscie jednak chcieli cwiczyc np. akrobatyke i przydalyby Wam sie materace to popatrzcie na jakis aukcjach internetowych za uzywanymi lub popytacjie w osiedlowychdomach kultury ,szkolach czy nie maja czasami nic na tyle zniszczonego ze nie nadaje sie dla uczniow bo nie spelnia norm a w domowym zaciszu moglibyscie to naprawic.
tak zupelnie nawiasem to najlepiej dogadywac sie z konserwatorami bo oni maja dostep to starych i zniszczonych sprzetow ktore potem ida na wysypisko a wcale nie musza.
4. co do sprzetu to nie moge pomoc bo nie mam pojecia co i jak oprocz aukcji w necie. ewentualnie spawarki w dlon i ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napewno nie rob gryfow wszelkiej masci bo sobie krzywde zrobisz. Jak masz dostep do spawarki to nie ma problemu chyba ? Drazek, porecze, laweczka wszystko przeciez jest debilnie proste w swojej budowie Polecam allegro jako zrodlo fotek
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój kumpel chciał kiedyś zrobić super tanie hantle... Projekt był taki, żeby gryf zrobić ze stali, a same ciężary z.... betonu
Beton - materiał dość ciężki, super tani (10 zł = kilkaset kg). Wady - trochę kruchy
Jeśli jesteś na prawdę zdesperowany, to możesz spróbować hantle z betonu
Napisano Ponad rok temu
ale nie wiem do kogo sie wybrac, jak sie nazywają takie zawody
Mój ojciec kiedy byl mlody zajmowal sie tym - zakład to tokarnia a zawód tokarz
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ale nie wiem do kogo sie wybrac, jak sie nazywają takie zawody
Mój ojciec kiedy byl mlody zajmowal sie tym - zakład to tokarnia a zawód tokarz
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak sie wam to podoba :)
- Ponad rok temu
-
pęknięta kość a siłownia
- Ponad rok temu
-
Skuteczne Cwiczenia Bez Drogiego Sprzetu!
- Ponad rok temu
-
Odpowiednia Waga...
- Ponad rok temu
-
Goleń
- Ponad rok temu
-
kraul 50m
- Ponad rok temu
-
Kilka pytań ....