Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
Napisano Ponad rok temu
EOT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też go o to od razu zapytałem :wink: . Ale tez mu sapał coś w stylu "ale ci kurwa zaraz zrobie lańsko studencik" czy coś w ten deseń.moze chcial puknac twojego kumpla
Napisano Ponad rok temu
- Z Kabat
- Ja jestem z Kabat a Ty nie jestes z Kabat ... i dalej przepychanka, po czym znowu ich rozdzielili ...
... a ja poszedłem w strone klatki bo nie chcialo mi się paczyć dalej na ten cyrk ... ehhh troche % i włącza się Fight Mode ... idiotyzm ... szkoda, że do mnie nie zaczął heh dawno nie biłem się na ulicy szczerze mówiąc nie przepadam za agresją i takimi przypadkami na ulicy, staram sie unikac takich sytuacji ale czasem jak widze takie coś to chętnie bym nauczył ich troche kultury [nie to żebym abstrachował swoje umiejętności czy coś] ale nawet jakbym nie miał szans to pokazałbym takiemu człowiekowi, że ktoś mu się postawi ...
Napisano Ponad rok temu
a nie pomyslales ze oni naprawde zalozyli fight club?.. na parkingu Tesco turla sie dwóch gości po ziemi, obkładając sie pięściami a kilku typków stoi nad nimi i cos tam sapią ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorry ,że to odgrzebałem ale dawno nie czytałem takiego bełkotu.apropos ..... bo potem ich w końcu wyjebali
Ej blizna kto tam jeszcze coś podpierdolił u ciebie na ulicy,powiedz.A w przedszkolu,jak było,luz?
Napisano Ponad rok temu
nie rozumiem. co to znaczy?[nie to żebym abstrachował swoje umiejętności czy coś]
Napisano Ponad rok temu
A więc coś jemu się chyba pokręciło .abstrahować: 1. dokonywać wyodrębnienia w jakimś zagadnieniu, zjawisku lub przedmiocie jego różnych cech lub określać relacje między nimi; filoz. tworzyć pojęcia ogólne 2. celowo i świadomie pomijać w rozważaniach jakąś cechę lub aspekt, żeby ułatwić analizę; nie uwzględniać czegoś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie. Lepiej użyć słowa "wyolbrzymiać," a nie wymyślać kalki z innych języków.Moze mowiac o wyolbrzymieniu, lepiej uzyc slowa "egzagerowac"?
A abstrahować znaczy pomijać coś, nie wspominać o czymś. Według słownika PWN:
abstrahować
1. «pomijać to, co uważa się za mniej ważne»
2. «tworzyć pojęcia ogólne»
Napisano Ponad rok temu
Abstrachować [abstrakcja] - czyli też wyolbrzymienie czegoś ... chodziło mi o to, że w tym sformułowaniem o umiejętnościach nie chciałem wyolbrzymić umiejętności tudzież ,,zakozaczyć,, umiejętnościami :wink:
A może chodziło ci o hiperbolę? Wiesz, następnym razem daruj sobie takie wymyślne środki stylistyczne.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
tak w temacie psów i he-manów
- Ponad rok temu
-
Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
- Ponad rok temu
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu