Ch*j z autonomią.Jeszcze jakąś czystke goroli urządzą, a ja ni słowa gwary nie znam...Ja tu walczę o wasze prawa do autonomii i taka mnie wdzięczność spotyka...

Napisano Ponad rok temu
Ch*j z autonomią.Jeszcze jakąś czystke goroli urządzą, a ja ni słowa gwary nie znam...Ja tu walczę o wasze prawa do autonomii i taka mnie wdzięczność spotyka...
Napisano Ponad rok temu
Ch*j z autonomią.Jeszcze jakąś czystke goroli urządzą, a ja ni słowa gwary nie znam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe csy ci wszyscy twardziele z bractw wszelakich sami sobie takie legendy wymyslaja, czy rzeczywiscie czasem takie rzeczy sie zdarzaja
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba tak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a jak sie inaczej "robi slonia"? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Hehe to inna akcja, kumpel szedl po ulicy podbija 2 dresów i z tekstem "zrób słonia" a ten, że nie wiedział co to znaczy i z dużym poczuciem humoru zaczął wydawać z siebie głos słonia i rękami symulował trąbę
. Dresiki padły ze śmiechu i Go zostawiły
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dresy zboczency! To wszystko ta propaganda homoseksulno-masońska! 8OHehe to inna akcja, kumpel szedl po ulicy podbija 2 dresów i z tekstem "zrób słonia" a ten, że nie wiedział co to znaczy i z dużym poczuciem humoru zaczął wydawać z siebie głos słonia i rękami symulował trąbę
. Dresiki padły ze śmiechu i Go zostawiły
.
no to chyba u Ciebie, wszedzie indziej do tego słonia się trąbe dokłada... (BTW wygralem flaszke po tym jak ktos byl na tyle glupi zeby stwierdzic ze nie bede w stanie z 'pełnym słonikiem' przejsc sie po terenie woodstocku o 12 w poludnie"Zrobić słonia" w slangu dresiarskim znaczy poprostu wywalić kieszenie na zewnątrz :wink: . Historia ta dawno się zdarzyło więc teraz może być już nieaktualne :roll: .
Zło :twisted:Nie wiem jak wy ale ja nie kapuje prostuje się agresor i Jeb w agresora ?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu