Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
Napisano Ponad rok temu
Będę się starał pisać bardziej pospolitym językiem ...
By nie było offtopa to ...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo tutaj nie wszystko przyjmuje sie bezrefleksyjnie. gwoli sprostowania i uwagi o prostym jezyku.Dodam jeszcze tylko, że tego słowa używam często i innych tego typu wyrazów ale tylko tutaj miał z tym ktoś problemy ...
Napisano Ponad rok temu
Historyjka z przed roku.
Miejsce akcji Świętochlowice-Lipiny(Ci którzy są ze Ślonska napewno wiedzą jaka tam jest patologia)
Ojciec wraca ze sklepu w którym naprawiał sprzęt, w jednej ręce torba z laptopem,
w drugiej neseser.No i widzi na przeciwko siebie 3-4 pijaczków z wyraźną chęcią na "pozyczke bez prowizji" Podbijają z tekstem"Dawaj 5 zł" przy czym dwóch z nich juz bylo gotowych na atak w razie odmowy.Staruszek wiele się nie namyślając zamachnął sie torbą z laptopem trafiając jednemu centralnie w głowe, tak ze ten wyłozył się wzdłuż krawęznika.Reszta ekipy z opadniętą koparą zaczeła uciekać ( ) a ojciec spokojnie wsiadł do auta i ruszył w drogę.
Napisano Ponad rok temu
laptop g - shock ?
? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(Ci którzy są ze Ślonska napewno wiedzą jaka tam jest patologia)
Wlasnie widze.
Ale to moze byc zrodlo wielu 'ciekawych przygod'
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie widze.
???
A na lipinach też się coś, uspokoiło, nawet psa szczekanie tam słyszałem, chyba, że było to ostatnie szczeknięcie przed wrzuceniem do garnka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A gdyby jednak mnie zaatakował od tyłu to by znaczyło że się pomyliłem. Pewnie by poleciało biodro... Ale potem byłoby już trudniej niestety. Pozostałoby spierdalanie przed jego kumplami, co by mi się nie widziało bo, jak wspomniałem na początku, byłem umówiony. :wink:
Napisano Ponad rok temu
heheh, znaczy dla bezpieczeństwa nosisz przy sobie batona? :-D
pzdr
Napisano Ponad rok temu
(Ci którzy są ze Ślonska napewno wiedzą jaka tam jest patologia)
Wlasnie widze.
Oni tak specjalnie piszą, że podobno tak powinno być.
A w ogóle to daliby im tą niepodległość już...
Napisano Ponad rok temu
Wpada pięciu (a może siedmiu, nie liczyłem) łysych, przechwalających się że są "Z legionowa przystanek" (taka dzielnica w Legionowie) i fanami legii zaczeli robić burdę, przypieprzyli się do strojów różnych ludzi (bo parę faktycznie wyglądało na ostro pedalskie, ale o to chodziło właścicielom strojów, żeby śmiechowo było), właściciel baru próbował uspokajać, próbował wyprosić, udało mu się tylko namówić ich żeby wyszli i załatwili swoje sprawy na zewnątrz...
Zajżał do drugiego pomieszczenia (do którego nie zajżeli kibole) i krzyknął: "Panowie, jest zadyma na zewnątrz" około trzydziestu osób łącznie wyszło do typów Ja byłem trochę dalej więc jak dobiegłem na wieść o burdzie to zobaczyłem przekomiczną scene:
Gość przebrany za wilkołaka, z futerkiem wystającym zza aksamitnie zielonego, obcisłego stroju siedzi na łysym i uderza rytmicznie jego głową o beton :wink: I wydziera się że też jest z legionowa przystanek i nie pozwoli się tak obrażać byle śmieciom
Po burdzie kibole z bezpiecznej odległości zaczeli się wydzierać że dojadą każdego z nas, na co koleś w stroju wilkołaka:
-Oni się tak odgrażają że nas dojadą, a ja przecież wiem gdzie oni wszyscy mieszkają, odwiedzimy ich??
Wiem że opis nie jest zbyt śmieszny, ale po tej akcji śmieliśmy się przez całą noc
No i z morałem historyjka: Nigdy nie rób dymu w barze którego nie znasz :wink:
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ssij , chiński motocyklisto...Oni tak specjalnie piszą, że podobno tak powinno być.
A w ogóle to daliby im tą niepodległość już...
Napisano Ponad rok temu
Ja tu walczę o wasze prawa do autonomii i taka mnie wdzięczność spotyka...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
tak w temacie psów i he-manów
- Ponad rok temu
-
Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
- Ponad rok temu
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu