Nóż. Napewno nie masz szans?
Napisano Ponad rok temu
Nie, bo w momencie uderzenia baton otwiera się atomatycznie.
Ale miło, że chciało wam się to sprawdzić.
:peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przed nozem mozesz się obronić nawet krzesłem, a ono się na kolesiu pewnie złamieCzy batonem niehartowanym za 65 zlotych mozna sie obronic przed nozownikiem?? z gory dziekuje za odpowiedz
Co do zginania batonów niechartowanych, to podejzewam ze się zegnie, ale Kontur Ci wyjaśni lepiej :wink:
Napisano Ponad rok temu
2 - 3 kroki i reka na batonie wygrywa czesciej batoniarz .. 2--3 kroki ale baton schowany - NIE WIEM pewnie szanse wieksze ma nozownikte]
Nie, bo w momencie uderzenia baton otwiera się atomatycznie.
Ale miło, że chciało wam się to sprawdzić.
:peace:
No niezupelnie tak. Sprawdzilismy to tak, ze kolega trzymal atrape za plecami - symulujac w ten sposob reke na batonie - baton prawie juz w rece .. tylko otworzyc - wtedy jest jak opisalem.
ALE .. schowany baton to baton w kieszeni - to musisz siegnac (ew. odpiac futeral) wyjac, miec miejsce na zamach w celu otworzenia ... i wtedy jest ZDECYDOWANIE gorzej dla batoniarza ...
Napisano Ponad rok temu
Nie proponuje Ci zabaw z palnikiem bo jak wiesz że sprzęt jest uszkodzony to lepiej z nim nie kombinuj tylko naprzykład możesz go sobie na złączach zespawać i mieć po prostu metalową pałke, ale nieskładaną.
Bo jak baton Ci się zegnie to jeszcze jesteś w stanie nim walczyć, ale problem jest w tym że możesz go potem nie być w stanie rozłożyć.
A i nie testuj go lepiej na drzewie- bo ja stawiam że się zegnie.
Napisano Ponad rok temu
Z tymi niehartowanymi jest różnie. Niektórzy mają długo i są zadowoleni, a innym po pierwszym mocnym uderzeniu zginają.
.
hmmmm nie bede testowal na drzewie ale czy jest sposob by miec dlugo i byc zadowolonym??mialem sprezynowke z guma na koncu i po uderzeniu w ryj sie zgiela i nie moglem nia walczyc a pozatym ta koncowke mozna zdjac i zalozyc kiedy chcesz.kupilem niehartowanego i gaz Nato cs bo nie mialem zbytnio kasy(uczen gimnazjum nie zarabia wiadomo z kieszonkowego kupilem)tylko nie wiem czy podczas obrony np przy uderzeniu w noge lub pysk napastnika sie nie zegnie a kupilem go bo slyszalem ze jak sztywny to dobry
Napisano Ponad rok temu
Dopuki wszytko jest z batonem ok. to nie martw się na zapas.
Napisano Ponad rok temu
Mozna wiedzieć po co gimnazjaliście taki arsenał, i kogo tak napierdalasz, ze ci sie batony krzywią :wink:kupilem niehartowanego i gaz Nato cs bo nie mialem zbytnio kasy(uczen gimnazjum nie zarabia wiadomo z kieszonkowego kupilem)
Napisano Ponad rok temu
Yoshi wstyd mi za CiebieMozna wiedzieć po co gimnazjaliście taki arsenał, i kogo tak napierdalasz, ze ci sie batony krzywią :wink:kupilem niehartowanego i gaz Nato cs bo nie mialem zbytnio kasy(uczen gimnazjum nie zarabia wiadomo z kieszonkowego kupilem)
Przecież batoniarz opowiedział na forum w swoim temacie jak go znajomi zaczepili pod kościołem a potem ten 23 latek chciał go dojechać. 8)
Napisano Ponad rok temu
Z tymi niehartowanymi jest różnie. Niektórzy mają długo i są zadowoleni, a innym po pierwszym mocnym uderzeniu zginają.
Jak nalezec do grona szczesliwcow ktorzy sa zadowoleni??nie testuje batona na drzewach ani na nikim ale boje sie ze zegnie mi sie podczas obrony np po uderzeniu w pysk czy noge.mialem sprezynowego batona z guma na koncu.po jednym uderzeniu zgial sie prawie do kata 90 stopni a pozatym koncowke od niego mozna zdjac i zalozyc kiedy ie chce.kupilem niehartowanego i miotacz nato cs poniewaz jako gimnazjalista musze kupowacc sprzet z kieszonkowego wiec nie moze byc za wysokiej jakosci.
Napisano Ponad rok temu
No faktYoshi wstyd mi za Ciebie
Przecież batoniarz opowiedział na forum w swoim temacie jak go znajomi zaczepili pod kościołem a potem ten 23 latek chciał go dojechać. 8)
Co za czasy - ja tam w gimnazjum biłem się chyba raz, honorowa solówa...i chyba tyle :roll:
Napisano Ponad rok temu
Czasy się po prostu zmieniają- a młodzież szybciej dojrzewa.
Napisano Ponad rok temu
Czasy się po prostu zmieniają- a młodzież szybciej dojrzewa.
ale to ze nosze batona i gaz nie znaczy ze jestem dojrzaly ale dziex ze poswiecacie swoj cenny czas na odpowiadanie
Napisano Ponad rok temu
Dojrzałość to inna para kaloszy.
Napisano Ponad rok temu
"Zabezpieczenie dobra rzecz" Takeshi Kitano "Brother"To że nosisz batona i gaz, jak na mój gust implikuje strach.
Dojrzałość to inna para kaloszy.
Napisano Ponad rok temu
Teleskopem nie zabezpieczasz się przed ciążą, ani przed ptasią grypą, ani przez nisko latającymi aniołkami. Tylko przed agresją --> strach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nom...a potem ma ładny pogrzebEee tam, prawdziwy twardziel nie nosi ze sobą żadnego teleskopu ani szczęki, a kiedy ma walczyć to walczy zawsze gołymi rękoma przeciwko przeważającym siłom wroga z przewiązanymi oczami używając tylko jednej ręki i nogi.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
tak w temacie psów i he-manów
- Ponad rok temu
-
Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
- Ponad rok temu
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu
-
Nokautujący cios
- Ponad rok temu