Kilka pytań ....
Napisano Ponad rok temu
Może zaczne od tego , że mam 17 lat , 178 cm , 72-74 kg(waga zależna od pory dnia) :-) od 1,5 r. chodzę na siłkę(poniedziałek , środa , piątek) , 4 razy w tygodniu mam bjj (wtorek , środa , czawartek , sobota ) i raz w tygodniu .... kurs tańca towarzyskiego (3ba sie troszku podszkolic przed studniówka ) . Mam do was takie pytanka :
-jaka odżywaka byłaby dla mnie najlepsza (chodzi mi głownie o prZybraniena masiechciałbymwazyc okolo 80 kg do wakacji ale wydaje mi sie że jest to troche duzo jak na tak mały okres czasu ) , myslałem nad jakims gainerkiem , czy byłby dobry ????
-czy taka ilośc treningu nie jest za duża ??? Może należałoby zmienic troche rozpiske np w jeden dzien jechac i silke i bjj a nastepny miec wolny???(prawde mówiąc od czasu kiedy tak duzo trenuje czuje sie troche wyjeban..... ny .
Jeśli chodzi o odżywki to do tej pory zjadłem 1 kreatynkę , teraz biorę drugą , poza tym żądnych "witaminek" jeszcze nie brałem > Sorka za "błyndy":D
Pozdro all
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I skoro nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanko , to fajnie byłoby abys sie nie wypowiadał , bo z twoich wypowiedzi raczej niczego mądrego sie nie dowiem
Pozdrawam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co jesc ???
- Ponad rok temu