Ćwiczenia w domowym zaciszu....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Targaj dalej zelaztwo w tym wieku,to do konca zycia bedziesz mial te 164 centymetry :roll:Tak zgdaza nie mam zbyt wiele lat ale jesli chce byc silny to musze korzystac z tego co mam, cwiczenia z samym soba nie wystarcza mi, ja juz tak od 3 miesiecy cwicze.
Napisano Ponad rok temu
Targaj dalej zelaztwo w tym wieku,to do konca zycia bedziesz mial te 164 centymetry
Mit.
A juz z hantlami to mega Mit
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za wszystko, do 60 min dziennie to dosyc duzo, gdy cwiczylem codziennie to to nie przekraczalo 15 min
Tak jak napisalem wszystko zalezy jak i ile cwiczysz
pozdr
Napisano Ponad rok temu
UCZ SIE NA BLEDACH INNYCH I WYCIAGJ Z TEGO WNIOSKI
Napisano Ponad rok temu
dobra rada - nie stuj za wczesnie bo szybko sie wypalisz, w mlodym wieku wbrew pozorom o kontuzje bardzo latwo a na pewno pozyjesz jeszcze troche i lepiej zeby zadne problemy za Toba sie nie ciagnely - problemy ze stawami etc. jesli chodzi o inne cwiczenia to zacznij cwiczyc wlasnym cialem. w tym wieku najszybciej mozesz opanowac rozne rzeczy wiec zapisz sie np. na zapasy lub inna ogolnorozwojowke. co ciekawe umijetnosc chodzenia na rekach otwiera Ci okno na coraz wiecej umiejetnosci.akrobatyka jest niezbedna we wszystkich dziedzinach ( no moze poza silownia) i zobaczysz ze dzieki niej mozesz osianac duzo wiecej. tak wiec odloz hantle na miesce i postaraj sie wygimnastykowac cialo i nabrac "zdrowych" miesni od normalnego jak na Twoj wiek wysilku.
UCZ SIE NA BLEDACH INNYCH I WYCIAGJ Z TEGO WNIOSKI
Ale np. moi koledzi chodza na silownie, sa w tym samym wieku co ja tylko ze oni na nartach wyczynowo smigaja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. sciagnij sobie walke Bob Sapp vs. Antonio Rodrigo Nogueira to zrozumiesz o co mi chodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi tez sie wydaje ze cwiczenie na silowni w wieku 14 lat to glupota... cwicz sobie w domu i najlepiej wlasnym cialem a jak mi powiesz ze to nie daje efektow to Cie wysmieje
Ok dam se na dluzszy czas spokuj z hantlami i bede samym cialem cwiczycl, dzeiki chlopaki
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hantelki ;/
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia barkow
- Ponad rok temu
-
joga - Gdynia, Sopot
- Ponad rok temu
-
Sauna przed treningiem MT?
- Ponad rok temu
-
{info} Odszkodowanie po rekonstrukcji Wiazadłą krzyż. przedn
- Ponad rok temu
-
oddam
- Ponad rok temu
-
piszczel
- Ponad rok temu
-
Zimna woda na stany zapalne
- Ponad rok temu
-
Kontuzja piszczela na lewej nodze! (pilne)
- Ponad rok temu
-
Drętwiejący kciuk :|
- Ponad rok temu