Nowe Gi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam spora prosbe do zorientowanych - rozwazam miedzy kupnem dwoch Gi do BJJ i chetnie poznam opinie dotyczace poszczegolnych modeli. Pierwszy z nich to KWON BJJ [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , a drugi to MATURO BJJ. Ogolnie rzecz biorac nie jestem szczegolnie rozbudowany, wiec zalezy mi, by Gi nie bylo zbyt luznego kroju.
Z gory Dzieki dla pomocnych!
Napisano Ponad rok temu
zawieszka - nie wiem jak jest teraz z jakością tej plecionki, ale zdarzyło mi się, że jak robilem, seoinage to obróciłem się tylko z kołnierzem kolezki w ręku.. ;p
hehe...
osobiscie uzytkuje koral classic biale i keiko raca special edition niebieskie - obie sobie baaardzo chwale, chociaz keiko zasluzylo na ostre gotowanie..
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam ich rashgarda i bluze i jestem bardzo zadowolony.
Jeśli chodzi o gi to chętnie zobaczę jakie będzie.
oni są nienormalni gi polskiej firmy maturo za 340zł....ja mam keiko raca za 280zł...po znajomosci wprawdzie ale w necie są po 320;)+wysyłka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamawiał ktos cos ze stronki: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bo przymierzam sie do zakupu a z tego co piszą powyżej 130 $ wysyłka gratis?? 8O
Napisano Ponad rok temu
Witam
Zamawiał ktos cos ze stronki: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bo przymierzam sie do zakupu a z tego co piszą powyżej 130 $ wysyłka gratis?? 8O
Worldwide FREE Air Mail shipping is available on orders above US$130 which do not include a kimono. Orders under US$130 are charged US$9.95 for Air Mail shipping. Regarldless of order total, due to the extra weight there is a surcharge of $9.95 per kimono included in your order.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s.ATAMA dałą d..y bo ta cena ich dyskfalifikuje!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[Jelenia Góra] BJJ, vale tudo ?
- Ponad rok temu
-
Pierwszy Czarny Pas BJJ w Polsce?
- Ponad rok temu
-
ABU DHABI KIEDY ????????????????????????????????
- Ponad rok temu
-
kategorie wagowe w bjj
- Ponad rok temu
-
chuck norris cwiczy bjj ;>
- Ponad rok temu
-
Otwarty Turniej Submission Wrestling 2006 - 2006.10.28
- Ponad rok temu
-
Jacare highlight?