Nowe Gi
Napisano Ponad rok temu
Moje wymagania sa proste, potrzebuje Gi do zawodow, double wave, kolor niebieski, kolnierz gruby. Aktualnie trenuje w Mizuno Ippon i nie chce niczego cienszego.
Moj typ to Gameness, jakies inne macie aby powiedziec ?
Osobne pytanie, jakby nowy temat: Skad zakupic takie gi? Przy waszej pomocy opracuje sie topic i podwiesi aby juz nie bylo koniecznosci aby wracal po raz n-ty.
Ma ktos jakies zdanie o: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam,
Hast
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Piotr
ps. SSF Gear zbiera same dobre opinie na sherdogu
Napisano Ponad rok temu
Nie rozwiazuje to mojego problemu. Opis tyczy sie single i innych hybryd. A ja szukam naprawde ciezkiego gi. 8O
Pozdrawiam,
Hast
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tez szukam nowego gi od grudnia, ale nie mam karty kredytowej i kurde nie wiem jak zaplacic za zamowienie z zagranicy. Czy ktos placil w inny sposob niz karta?
Zrob ze mna zamowienie Karte zorganizuje wlasciwa wedle potrzeb. Jedynie przydalo by sie info jakie karty akceptuje SSF.
Pozdrawiam,
Hast
Napisano Ponad rok temu
Ale zobacz na ssfgear.com - mają gi HCK - a ta firma robi double.
co do kart to pewnie standard: VISA, MasterCard, American Express - jak bede mial chwile to wrzuce info na strone.
pozdr
Piotr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja tez bym chetnie kupil jakas szmate, ale jestem dosc zielony w tych kwestiach. Prosze o porady (ceny, firmy, grubosci, gdzie kupic) trenuje JJ. Zawodowcem nie bede, ale nie chce jakiegos totalnego badziewia. Dodam, ze chcialbym raczej niebieskie gi.
Ustal ile chcesz wydac, potem wybierz. Inna rzecz ze ja sie nie znam na gi do JJ :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
gi jest zajebiste ale przyszlo z lekkim opuznieniem 2 czy 3 dni juz nie pamietam. Moj kolega kupuje z tego sklepu wieksze ilosci (bo sprzedaje je) i nigdy nie ma problemow.
kupilem to gi Vulcan jest zajebiscie cienkie i lekkie i tanie i nie ma 1000hauowych naszywek.
bardzo "miekkie" gi. w przeciwienstwie np. do keiko, ktorego ceha jest zajebiscie sztywny kolniez i jest w sumie spoko ale czasami mam wrazenie ze jest sztywne.
Wiele dobrego slyszalem o koralu.
ja mam do sprzedania miesiac i jeden tydzien uzywane machado golden wave competition a3 biale takie jak tu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tylko z innymi naszywkami bo kupione w japonii
Napisano Ponad rok temu
Btw. Mam 176-177cm wzrostu, ale ważę prawie 100 -- myślicie, że A3 to dobry rozmiar, czy lepiej A4?
Napisano Ponad rok temu
1. Płatności można dokonywać tylko za pomocą karty kredytowej (np.visa classic), czy również za pomocą karty płatniczej (np. visa electron)?
2. Czy żeby sprawdzić koszty wysyłki zamówionego towaru, to trzeba wypełnić cały formularz zamówienia (złożyć zamówienie)?
Za odpowiedź z góry dziękuję.
P.S. Oczywiście jeżeli ktoś poza Bratem Pitem zna odpowiedzi na te pytania, to niech się nie krepuje i odpowiada :wink:
Napisano Ponad rok temu
Robot -- a ile chcesz za te Machado?
Btw. Mam 176-177cm wzrostu, ale ważę prawie 100 -- myślicie, że A3 to dobry rozmiar, czy lepiej A4?
270pln i pokrywam koszty przesylki. gi bedzie wysylane z japonii.
co do rozmiaru to najlepiej przymierz a3 i a4 i porownaj.
tu masz sizing machado [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wychodzi na to ze masz wage do A4 a wzrost do A3
Napisano Ponad rok temu
1. Płatności można dokonywać tylko za pomocą karty kredytowej (np.visa classic), czy również za pomocą karty płatniczej (np. visa electron)?
Obawiam się, że tylko zwykła, electron niestety nie przejdzie...
Napisano Ponad rok temu
Bank w sumie pewny, mam w nim konto od 6 lat i nie było większych problemów.
Napisano Ponad rok temu
z Twojego opisu potrzebujesz HCK (howard), mozesz tez rozwazyc Atame (to co sie stalo z kruganem, nie powtorzy sie z atama)... osobiscie polecam KF kimonos, ale one sa nieco lzejsze...
te 3 firmy to top kimon... abstrahujac od marketingowych osiagniec innych producentow...
zwlaszcza howard ma bardzo dobra marke...
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za odpwiedz, zdecydowalem si na HCK Double wave. Teraz tylko musze dobrac odpowiednia karte aby za te przyjemnosc zaplacic. Dzieki za pomoc.
Pozdrawiam,
Hast
Napisano Ponad rok temu
Za odpowiedź z góry dziękuję
Napisano Ponad rok temu
A przelicznik mają MasterCard/ Visa według swoich kursów, ale tego nie potrafię podać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[Jelenia Góra] BJJ, vale tudo ?
- Ponad rok temu
-
Pierwszy Czarny Pas BJJ w Polsce?
- Ponad rok temu
-
ABU DHABI KIEDY ????????????????????????????????
- Ponad rok temu
-
kategorie wagowe w bjj
- Ponad rok temu
-
chuck norris cwiczy bjj ;>
- Ponad rok temu
-
Otwarty Turniej Submission Wrestling 2006 - 2006.10.28
- Ponad rok temu
-
Jacare highlight?