jeszcze słowo o sklepie, w którym zamawiałem - ssfgear.com. Zdecydowałem się na zakupy u Rona, bo czytałem na jego temat same dobre rzeczy. Niestety (moje zamówienie było jakieś nieszczęśliwe ) ja nie mogę o nim tego powiedzieć. Dwie pary spodenek (z pięciu) nie są zgodne z tym co zamawiałem, tzn. jedne są w innym kolorze, a drugie mają inny wzór (dobrze, że chociaż rozmiar się zgadza). W sumie tragedia się nie stała, ale Ron mógł mnie zapytać o zdanie. Druga rzecz dosyć dziwna, to to, że paczka została wysłana po trzech tygodniach od daty zaksięgowania pieniędzy na koncie Rona (na usprawiedliwienie dodam, że doszła w tydzień, czyli w sumie Ron zmieścił się w deklarowanych 4 tygodniach, które miał na dostarczenie towaru).
Dobre opinie na temat SSF potwierdzam: towar dobrej jakości, w dobrej cenie. Co nie zmienia faktu, że gdybym drugi raz coś sprowadzał z zagranicy, to dwa razy bym się zastanowił zanim bym kupił u Rona.
Pozdrawiam
Ale numer. Napisałeś do Rona maila z tymi wszystkimi zastrzeżeniami? Jeżeli nie, to rób to natychmiast, jeżeli tak i nie przyniosło to rezultatu, to rejestruj się na sherdogu i walnij posta w dziale gear and equipment discussion. Jestem pewien, że Ron tak tego nie zostawi. Facet zapracował na opinię najlepszego serwisu wysyłkowego mma w stanach, więc musi mu zależeć na opinii klientów.