Wypalenie? :)
Napisano Ponad rok temu
Jakoś też nie mam tyle energii i siły co kiedyś, nie wiem co się dzieje. Mam dopiero 22 lata, na siłkę chodzę od 16 roku życia.
Może by się przydał jakiś dopalacz? Kreatynka? Kiedyś brałem to gówienko i muszę przyznać, że było niezłe.
Może potrzebna jakaś dłuższa przerwa? Ale za bardzo nie chcę przerywać, nadal chcę chodzić.
Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
takie przerwy przydaja sie co jakis czas - ustalenie nowych celow, powtorne zmotywowanie sie... a potem znow do roboty
Napisano Ponad rok temu
mi sie wydaje, ze przerwa to najlepsze wyjscie... trzeba sie stesknic za wysilkiem :roll:
takie przerwy przydaja sie co jakis czas - ustalenie nowych celow, powtorne zmotywowanie sie... a potem znow do roboty
Zgadzam sie z przedmowca :-)
Chcialem jednak jeszcze dodac, ze przerwa taka nie musi sie wiazac z calkowitym brakiem wysilku/sportu. Moze np. zamiast silowni na pewien czas poplywasz na basenie, albo jakis inny sport potrenujesz (np. MA) i po pewnym czasie sam zobaczysz czy zatesknisz za powrotem na silke czy tez to nowe bardziej Ci sie spodoba, a moze nawet polaczysz jedno razem z drugim... :wink: Ponadto zanim zdecydujesz sie na przerwe to mozesz najpierw spobowac jeszcze uzupelniac te "braki energii" na treningu popijajac np. napoje izotoniczne lub carbo, chyba ze juz to robisz i nie pomaga.
Pozdro,
R.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak długo to może trwać? :(((
- Ponad rok temu
-
Łyżworolki wrocław i przejście z łyżew
- Ponad rok temu