Ściąganie Swamp Rata - jak to jest?
Napisano Ponad rok temu
Ile czasu trwa jednak ściągnięcie od momentu złożenia zamówienia? Czy przebiega to bezproblemowo? Ile wynoszą koszta dodatkowe?
Napisano Ponad rok temu
Forma płątnosci: Dla polaków jedynie Money Order(wprowadzil wrzesien '05) - ja uzywałem Western Union tylko ze drogie bo od 100$ płącisz opłąte 22$(w złotówkach)
Czas oczekiwania: to różnie bo Swamp Raty produkowane sa w dosc specyficzny sposób: przez pare tygodni trzepia tylko jeden model i puzniej nastepuje zmiana na nastepny model. Ja czekałem 3 miesiace, ale musisz liczyc że nawet 5-6 miesicy(normalka) to spowodowane jest ze pierszenstwo maja zamowienia dla wojskowych. Mozna kupic takze poprzez ich sklep internetowy lub jednorazowe sprzedaze na oficialnym forum, ale w tym przypadku trzeba liczyc na szczescie i byc dosłownie 24/7 w sieci , bo noze bardzo szybko znikaja. Ostatnio w ciagu 3,5 min. znikneły wszystkie Tac Battle Rat's(Rat Mastiff)
Czy przebiega bezproblemowo: Same zamowienie tak, ale puzniej po zmianie reguł dotyczacych zamowienia z ich strony by dowiedziec sie na jaki adres wysąłac czek to maskara na zaden mail nie odpowiedzili ,a wysłałem ich z 10
Szansa na cło: B.duze(przygotuj sobie pieniadze na oclenie ), bo oficialnie nie zanizaja przesyłek i nie opisuja je jako narzedzia itp.
Jaki rata chesz kupić??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
XX: A noze ktore bym kupil zamiast Swamp Rata, to Dozier Knives(K-2, K-DP) , Bark River Knife And Tool(GamesKeeper, Fox River) i Busse Combat (Badger Attack 3, Battle Mistress SH)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to sa Garminy ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o czasie oczekiwania jestes uprzedzany przy zamowieniu, jezeli to komus nie pasuje (np. mi) to nie zamawiam bezposrednio od nich, tylko czekam na opcje zakupu z drugiej reki (w Polsce latwiej niz u nich
zdazaja im sie wpadki, nie ma co ukrywac, firma idealna to to nie jest
(za to noze prawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie kawal dobrego noza,juz troche nim narabalem,strugalem i wbujalem a on nadal ostry
Napisano Ponad rok temu
Z takim podejściem do klienta, to ja ich pier...
Kiedyś kupie sobie Nkonę, a na razie przymierzam się do Tlima.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Mikov- Ponad rok temu
-
Sztylet bojowy- Ponad rok temu
-
Kilka pytań o kamyki- Ponad rok temu
-
Ka-Bar - TDI Law Enforcement Knife - Straight Edge- Ponad rok temu