Ściąganie Swamp Rata - jak to jest?
Napisano Ponad rok temu
Ile czasu trwa jednak ściągnięcie od momentu złożenia zamówienia? Czy przebiega to bezproblemowo? Ile wynoszą koszta dodatkowe?
Napisano Ponad rok temu
Forma płątnosci: Dla polaków jedynie Money Order(wprowadzil wrzesien '05) - ja uzywałem Western Union tylko ze drogie bo od 100$ płącisz opłąte 22$(w złotówkach)
Czas oczekiwania: to różnie bo Swamp Raty produkowane sa w dosc specyficzny sposób: przez pare tygodni trzepia tylko jeden model i puzniej nastepuje zmiana na nastepny model. Ja czekałem 3 miesiace, ale musisz liczyc że nawet 5-6 miesicy(normalka) to spowodowane jest ze pierszenstwo maja zamowienia dla wojskowych. Mozna kupic takze poprzez ich sklep internetowy lub jednorazowe sprzedaze na oficialnym forum, ale w tym przypadku trzeba liczyc na szczescie i byc dosłownie 24/7 w sieci , bo noze bardzo szybko znikaja. Ostatnio w ciagu 3,5 min. znikneły wszystkie Tac Battle Rat's(Rat Mastiff)
Czy przebiega bezproblemowo: Same zamowienie tak, ale puzniej po zmianie reguł dotyczacych zamowienia z ich strony by dowiedziec sie na jaki adres wysąłac czek to maskara na zaden mail nie odpowiedzili ,a wysłałem ich z 10 musiałem poprzez oficialne forum, admina prosic o interwncje , moze sie cos zmieniło do tej pory.
Szansa na cło: B.duze(przygotuj sobie pieniadze na oclenie ), bo oficialnie nie zanizaja przesyłek i nie opisuja je jako narzedzia itp.
Jaki rata chesz kupić??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
XX: A noze ktore bym kupil zamiast Swamp Rata, to Dozier Knives(K-2, K-DP) , Bark River Knife And Tool(GamesKeeper, Fox River) i Busse Combat (Badger Attack 3, Battle Mistress SH)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to sa Garminy ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o czasie oczekiwania jestes uprzedzany przy zamowieniu, jezeli to komus nie pasuje (np. mi) to nie zamawiam bezposrednio od nich, tylko czekam na opcje zakupu z drugiej reki (w Polsce latwiej niz u nich )
zdazaja im sie wpadki, nie ma co ukrywac, firma idealna to to nie jest
(za to noze prawie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie kawal dobrego noza,juz troche nim narabalem,strugalem i wbujalem a on nadal ostry
Napisano Ponad rok temu
Z takim podejściem do klienta, to ja ich pier...
Kiedyś kupie sobie Nkonę, a na razie przymierzam się do Tlima.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mikov
- Ponad rok temu
-
Sztylet bojowy
- Ponad rok temu
-
Kilka pytań o kamyki
- Ponad rok temu