Dieta
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a nie jestem dietetykiem, ale moja rada jest krotka i tresciwa, dla kogos o Twoich gabarytach: cwicz duzo i jedz jeszcze wiecej (byle nie za duzo tluszczu

Nie bede sie rozpisywal o weglowodanach, bialkach, bo o tym juz sporo bylo i jest wszedzie

Napisano Ponad rok temu
Doskonała porada, bez kitu. Załóż telefon 0-800-mega-masa , zrobisz karierę.moja rada jest krotka i tresciwa, dla kogos o Twoich gabarytach: cwicz duzo i jedz jeszcze wiecej (byle nie za duzo tluszczu
).
Nie bede sie rozpisywal o weglowodanach, bialkach, bo o tym juz sporo bylo i jest wszedzie.

Po pierwsze, Spider, ile masz lat? Uprawiasz sport? Jeżeli tak to jaki? Czy masz zamiar dobić do 100kg samym brzusiem? Ile miesięcznie mozesz wydać na suplementację?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Tylko u mnie to jest zalezne od por roku, bo w zimie okropnie przybieram a na wiosne trace i waze ok. 90 kg :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rosniesz do 21 roku życia
własnie o to chodzi ze sie dobra 2 lata temu juz zatrzymalem. ani pol milimetra w gore, ani w dol

Napisano Ponad rok temu
A kto ci takich pierdół naopowiadał?Koło 30 będziesz miał problem żeby stracić brzuszek
Napisano Ponad rok temu
A ja miałem a nie mam, i z wiekiem coraz lepsza tarka.Bo go mam i z wiekiem coraz trudniej jest go się pozbyć.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

A co do brzuszka: jak sobie wychodujesz ladna oponke i nadmiar tluszczyku szczegolnie w dolnej czesci to z wiekiem coraz trudniej jest to zbic, co nie znaczy, ze nie mozna

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Białko z piekarni?
- Ponad rok temu
-
Garbienie
- Ponad rok temu
-
Ochraniacz szczęki