Nokautujący cios
Napisano Ponad rok temu
To mój pierwszy założony temat. Mam pytanie :Cios, który zniechęci napastnika do zaczepki, dalszej walki...w nos, w krtań, w mostek...
Thx z góry za odp
PS: Ćwicze Gojo- ryu, moze coś z tego stylu...
Napisano Ponad rok temu
kolejny zajebisty temat
Napisano Ponad rok temu
Gojo-ryu i nie wiesz? A kin-geri 8O znasz?PS: Ćwicze Gojo- ryu, moze coś z tego stylu...
Jak to mawial moj sensej "Nie ma samuraja na kopa w jaja"
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
kolejny zajebisty temat
Stary co sie nie podoba ? Proste pytanie prosta odpowiedz a nie cisniesz sie wszedzie z tym frajerskim chuckiem . Daj zyc .
Wal w brode . Jest prawdopodobienstwo ze odleci ( zemdleje ) .
Napisano Ponad rok temu
dzieki BatmanHQ pzdr [/quote]
Napisano Ponad rok temu
Zresztą po co ja tu pisze :roll: ???
Napisano Ponad rok temu
Stary co sie nie podoba ? Proste pytanie prosta odpowiedz a nie cisniesz sie wszedzie z tym frajerskim chuckiem . Daj zyc .
a co Tobie sie nie podoba? myslisz ze chcialbys dalej walczyc gdybys dostal czyste kopniecie z polobrotu?
a nie podoba mi sie to, ze co 3 temat na ulicy dotyczy tego problemu.
Napisano Ponad rok temu
a nie podoba mi sie to, ze co 3 temat na ulicy dotyczy tego problemu
Ja również uważam że czepiasz się bez problemu, jak się nie podoba to nie musisz czytać..
Natomiast jeśli chodzi o temat to mam takie doświadczenia: kiedyś po czystym prostym w splot słoneczny położyłem kolesia i nie miał dalej ochoty walczyć. Ale to było w lecie i miał tylko koszulke na sobie, mówię o tym dlatego że jeśli ktoś ma na sobie grubszą kurtkę, np. zimową... to najczęściej takie ciosy zupełnie nic nie dają. No chyba że to lekka kurtka albo koleś pod tym nic nie ma.
Wtedy staram się najczęściej wytrącić kolesia z równowagi żeby się wyłożył.
Ale te moje doświadczenia nie są zbyt powszechne, aż takim zabijaką nie jestem, choć kilka razy w przeszłości się biłem. To też to nie są czysto teoretyczne rozważania.
Napisano Ponad rok temu
czepiasz się bez problemu
Powinno być pez powodu
Ale nie ma funkcji edit sorka za dubla
Napisano Ponad rok temu
No to jest generalnie bardzo skuteczne ale nie na mocno naćpanych.Teleskopem w głowe
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak. Może ty nam przedstawisz w końcu jakiś fajny temat. Może np. kto ma najchujowsze zdjęcie na budo? Bo ja stawiam na ciebie.Noite :
kolejny zajebisty temat
Wal w brode . Jest prawdopodobienstwo ze odleci ( zemdleje ) .
Napisano Ponad rok temu
dzieki BatmanHQ pzdr [/quote][/quote]
Jakim laikiem? a ten pyskacz to kurwa kim jest Bogiem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
EOT
Napisano Ponad rok temu
co ci da wiedza, że dobry strzał na szczękę ma spore szanse powalić, że ktoś skuli się i zmięknie jeśli cios dobrze siądzie mu na wątrobie. będziesz polował na jeden cios? tak robią najlepsi z najlepszych, i najczęściej się im nie udaje
no chyba że ktoś stoi przed tobą z rękoma w kieszeniach.
cios nokautujący to jeden z WIELU INNYCH ciosów, którymi obaj przeciwnicy będą się wymieniać...
Napisano Ponad rok temu
No to jest generalnie bardzo skuteczne ale nie na mocno naćpanych.Teleskopem w głowe
chyba na mocno naćpanych w hełmie... :roll:
Napisano Ponad rok temu
kurak, sparowałeś kiedykolwiek z kimś?
co ci da wiedza, że dobry strzał na szczękę ma spore szanse powalić, że ktoś skuli się i zmięknie jeśli cios dobrze siądzie mu na wątrobie. będziesz polował na jeden cios? tak robią najlepsi z najlepszych, i najczęściej się im nie udaje
no chyba że ktoś stoi przed tobą z rękoma w kieszeniach.
cios nokautujący to jeden z WIELU INNYCH ciosów, którymi obaj przeciwnicy będą się wymieniać...
No kilka razy na ulic. czesciej na treningach. no sorry. trenuje tylko rok. chcialem sie tylko zapytac...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Automaty typu boxer
- Ponad rok temu
-
Solo?
- Ponad rok temu
-
Stajnia......A nie ulica
- Ponad rok temu