Brzusio
Napisano Ponad rok temu
Co do reszty mięśni brzucha nie mam zastrzeżeń, ale jak widzę tę fałdę wytworzoną przez piwo to się patrzeć odechciewa
Pytam tak, co by się nie męczyć ponad miesiąc na darmo 8)
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, bo jak nie to sie wkurwieA6W na mięsień piwny też poskutkuje?
PS: Nie wiem czy wiecie, ale jak nie wiecie, to już wiecie - bo wam powiem, że po "spożyciu" nawet fajnie się ćwiczy :papieros:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego???NIE LICZCIE DNI!!!!!!!!!!!!!
nie wiem czy rzucales kiedys fajki, ale to podobny mechanizm :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zaczolem ponownie ten trening , dojechalem do 28 dni i mnie grypa rozlozyla trzeci raz nie zaczynam bo powiem szczerze ze mi sie nie chce bo mi sie troche ten trening znudzil robie wlasny teraz....
Napisano Ponad rok temu
ja moze napisze swoj przed weiderem:
podciaganie nog w zwisie 4x15
brzuszki 4x30
nakrycia 3x25
brzuchy na skośne 3x24
brzuchy na maszynie 3x30
spięcia 3x20
zazwyczaj 3 razy w tygodniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to roznie bywa , nie mam stale ustalonego planu zawsze staram sie dbac o to zeby nie zaniedbywac zadnych miesni brzucha.
Robie duzo scyzorykow bo je lubie i mi odpowiadaja , a poza tym :
- w lezeniu unoszenie prostych nog do gory i kladzenie ich na bok ( nie dotykajac ziemi ) na drugi bok i tak kombinuje
-unosy nog w zwisie
-skosne
-spiecia
-rozne
@XaiMoon
Jak bylo jeszcze malo powtorzen to robilem zawsze rano przed szkola (przed prysznicem ) a pozniej jak zabieralo mi to wiecej czasu to wieczorkiem lub najlepiej odrazu po treningu
@Tae Tad
Trzymales jakas diete ? a jak tak to taka ogolna czy znalazles w necie te wszystkie wzory , wartosci produktow itp ? Bo probowalem sobie jakas diete ulozyc tylko nie moglem sie zdecydowac na co hheheh
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tu masz zajebisty program do ukladania diet, duzo produktow. Jakbys chcial przejsc na ckd/low carb to sluze rada
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o to czy ktos z was mial kiedys powazny brzuszek i pozbywajac sie go mial nadmiar skory, ktora tworzyla brzydka faldke czy moze skora rowniez sie zmienila wraz ze spadkiem brzucha? Nieraz widzialem ludzi, ktorzy sporo tracili na wadze, ale skora pozostawala na brzuchu taka brzydka i pomarszczona, kiedy tluszczu juz nie bylo....Jak to jest naprawde? Wkoncu wraz ze wzrostem brzuszka skora sie rozciaga, to pozniej sie kurczy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja jade non toper na low carb, jak chce sie wyciac to obcinam kalorie, a jak chce utrzymac to dodaje - proste :-)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tu masz zajebisty program do ukladania diet, duzo produktow. Jakbys chcial przejsc na ckd/low carb to sluze rada
Programik wyglada bardzo ladnie ale moze ktos wrzucic jakis maly "kurs" dla takiego laika jak ja :wink: Zatrzymalem sie na podawaniu danych i ni jak nie iwem jak ustalic "ilość [...] na kg" :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedys bylem gruby , schudlem , pokazaly sie miesnie brzucha poprzez trening i skora nie wisi stosowalem diete 0 slodyczy i 0 jedzienia po 18 czesto kobiety ktore robia sobie odsysanie tluszczu maja taka obwisla skore.
@Tae Tad
Ok, dzieki pozniej sie odezwe co do diety bo teraz ide na trening
Kurde i dlaczego nie moge wysylac PW ?? przeciez to jest chore , zamiast robi smietnik na forum to bym sobie wyslal np do Tae Tad'a PW i by bylo elegancko. A jak ktos by chcial by bylo to napisane na forum publicznym.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem
- Ponad rok temu
-
Alkohol - ciekawostka ;)
- Ponad rok temu
-
Niewyspanie a efekty treningu
- Ponad rok temu