Brzusio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale po co? Lepiej juz nie katowac miesni brzucha, bo moze to przyniesc tylko szkody...a mozna do tego jeszcze robic brzuszki ale w innych porach dnia?
Zreszta A6W jest tak ciekim treningiem, ze w pozniejszych dniach zobaczysz ze nie bedziesz mial ochoty na inne cwiczenia brzucha :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DoklagnIe ;] Ja dzisiaj katuje ten 22 dzien i i nei wiem jak przezyje 20 kolejnych...
A widzisz jakis postep? Jezeli tak to tylko w wygladzie? czy czujesz ze miesnie tez sie wzmocnily?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem ci ze glownie to ze miesnie sie wzmocnily choc i nigdy chyba moj brzuch nie byl tak atrakcyjny jak teraz skoncze 6 weidera to sie biore za ABS2 i do wakacji mysle miec naprawdy ladny brzuch ;]A widzisz jakis postep? Jezeli tak to tylko w wygladzie? czy czujesz ze miesnie tez sie wzmocnily?
Napisano Ponad rok temu
Co to jest ABS2?skoncze 6 weidera to sie biore za ABS2 i do wakacji mysle miec naprawdy ladny brzuch ;]
wnioskuje, ze na brzuch - tylko jaki efekt daje???
Powieksza mięsnie, wzmacnia???
Mółbyś zapodać
Ja za weidera biore się od poniedziałku - miałem juz dawno zaczynać, ale tak wyszło niestety...kurde wszyscy piszecie, że to super działa a ja nadal sceptyczny jestem - chyba musze sie sam przekonać 8)
Napisano Ponad rok temu
Yoshiro twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem ;] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i cwicz ;] Abs jest podobno na dolne miesnie brzucha( ba nawet nie podobno ;]) i rozwija kratke ze tak powiem ;] pozdroMółbyś zapodać
Napisano Ponad rok temu
No bez przesadyYoshiro twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem ;]
Dzieki wielkie stary, na pewno skożystam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie tez rypie w dolnych partiach i dlatego mecze plecy w rozne sposoby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Czy robiac poszczegolne cwiczenia dopuszczacie do takiej sytuacji ze pomiedzy powtorzeniami nogi leza bezwladnie na ziemi. Chodzi mi o to czy np. w cwiczeniu NR.3 jesli jedna noga jest podciagnieta to czy druga trzymacie tuz nad ziemia czy lezy ona swobodnie na ziemi,podobnie z innymi cwiczeniami. Ja do tej pory trzymalem ja nad ziemia, ale nie wiem moze zle robilem.
2.Wy tez widzicie(widzieliscie) pierwsze efekty w gornych partiach miesni brzucha?
Napisano Ponad rok temu
ad. 2. Te cwiczenia dzialaja glownie na gorne miesnie brzucha.
Napisano Ponad rok temu
Ja przed chwila ukonczylem 17 dzien, 3 serie zajmuja mi ok 25-27 minut, ktos wczesniej napisal ze 42 dzien ma tyle zajmowac 8O . A jak to jest u was? Ja prawie ze z zegarkiem w reku kazde powtorzenie 3 sekundy i moje tempo raczej wolne nie jest (serie bez przerw), no to ja sie pytam co jest?? Jak u was wyglada ta sprawa?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Zreszta wazniejsza jest dokladnosc niz szybkosc.
Ja jestem przy 35 dniu, troche przyspieszylem, przytrzymuje blizej 2 niz 3 sekund i zajmuje mi to i tak ponad 30 minut
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktos wczesniej wspominal o diecie. Stosujecie jakas konkretna diete w czasie gdy cwiczycie wg A6W? Dzisiaj mam zamiar ostro rozpoczac trenowanie 'brzusia' i tak sie zastanawiam czy jedzac normalnie (powiedzmy "wszystko jak leci" ) tez beda efekty.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem
- Ponad rok temu
-
Alkohol - ciekawostka ;)
- Ponad rok temu
-
Niewyspanie a efekty treningu