Brzusio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja proponuje bana dla tego i wszystkich uzytkownikow wrzucajacych te linki...Ja dziś robię [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] serję, co sądzicie?
To juz plaga spamerow na forum, ktos powinien to ukrocic
Napisano Ponad rok temu
ale A6W ma tylko 42 dni :wink:Powiem krótko, jestem po 11 dniu i nie bardzi mogę sobie wyobrazić ten 45
Napisano Ponad rok temu
ale A6W ma tylko 42 dni :wink:Powiem krótko, jestem po 11 dniu i nie bardzi mogę sobie wyobrazić ten 45
eeee no to 42 nie moge sobie wyobrazić
a czy wy tez tak macie, z ejak machniecie 1 serie to jak zaczynacie 2 to czujecie taki luzik? dopieor przy 4-5 ćwiczeniu lekkie schody się zaczynają.
No i niestety w odróżnieniu od ABS A6W obciąża troszkę lędźwie - konkretnie mowa tu o ostatnim ćwiczeniu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to 5 cwiczenie jest najbardziej odczuwalne, ale i jest najszybsze dlatego je lubie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co to A6W to cierpliwość i wytrzymałosc da skutki:)Podobno wykonujac te ćwiczenia redukuje sie tkanke tłuszczowa i mozna ładnie wyrzeźbic partie brzucha ale w połaczeniu z odpowiednia dieta efekty sa naprawde widoczne.Ale ja juz wogule nic nie wiem na jakiej zasadzie działa aw6 i jakie przynosi skutki.. kazdy mowi co innego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem
- Ponad rok temu
-
Alkohol - ciekawostka ;)
- Ponad rok temu