a ja widziałem kiedyś ratlerka w kagańcu
Eee zadna nowosc , ratlerek caly miesci sie w prawie kazdym kagancu

Ciekawe byloby zobaczyc ratlerka w jajku kinder niespodziance 8)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Eee zadna nowosc , ratlerek caly miesci sie w prawie kazdym kagancu
Ciekawe byloby zobaczyc ratlerka w jajku kinder niespodziance 8)

to by bylo dobre otwierasz kinder niespodzianke a tu ratlerek lapie cie za palca
   to by bylo dobre otwierasz kinder niespodzianke a tu ratlerek lapie cie za palca  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
bez kituja mam bulldoga francuskiego, pies nie do wyjebania;)

Napisano Ponad rok temu
 AST rowniez nie pleca sie do szkolenia obronnego zreszta nie uwazam zeby bylo im potrzebne dobrze wychowany AST z odpowiednia psychika reaguje jak trzeba i kiedy trzeba zreszta wiekszosc osob odstrasza jego prawdziwa i ta wykreowana przez media slawa
  AST rowniez nie pleca sie do szkolenia obronnego zreszta nie uwazam zeby bylo im potrzebne dobrze wychowany AST z odpowiednia psychika reaguje jak trzeba i kiedy trzeba zreszta wiekszosc osob odstrasza jego prawdziwa i ta wykreowana przez media slawa

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . A pies potulny jak baranek. Dał mi sie pogłaskać i w góle
 . A pies potulny jak baranek. Dał mi sie pogłaskać i w góle  chociaż widział mnie pierwszy raz, nie to co mój bandzior
  chociaż widział mnie pierwszy raz, nie to co mój bandzior  
  Zapewne będę miał więcej psów (w liczbie 3) i będą to ONy, białe ONy, lub 2 ONy + kaukaz
  Zapewne będę miał więcej psów (w liczbie 3) i będą to ONy, białe ONy, lub 2 ONy + kaukaz  . Tak sobie wymarzyłem.
 . Tak sobie wymarzyłem. 
  , struganie, rąbanie patyków, zarabianie kabli, i wiele wiele innych rzeczy. Może też posłużyć w ekstramalnej sytuacji do obrony życia.
 , struganie, rąbanie patyków, zarabianie kabli, i wiele wiele innych rzeczy. Może też posłużyć w ekstramalnej sytuacji do obrony życia. 
 Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
co Kaukazów to czasami może byc cieżko,trzeba im poświecać duż czasu i miec bardzo silna osobowosć zeby je zdominować.Ja tam preferuje tybetańskiego do obrony domu.No ale tak mówiac absolutnie powaznie to pies gówno da kiedy jest zamówienie na wasz dom.Jak ktoś na forum w innym temacie pisal sposób na psa kosztuje 400zł na stadionie.I nie pomoze nawet najlepsza rasa.
Napisano Ponad rok temu
Panowie jestem elektronikiem i powiem Wam jedno w dzisiejszych czasach zaden pies nie obroni domostwa przed zlodziejem ktory chce ten dom obrobic.
Koszt cześci na Warszawskim Volumenie aby wejsc na plac strzezony przez stado psów (no chyba ze sa od urodzenia głuche Wink ) to 200 - 250 zl
Pies ochroni przed menelikiem ktory chce wyrwac drzewko na placu lub np zwinac rower z placu ale nie przed zleceniem na oproznienie mieszkania.
Napisano Ponad rok temu

co moga dojebac niejednemu i dla mnie naturalnym jest bronic je tak jak dla nich bronic mnie, moze to glupie ale ja bym zadnego z nich nie zostawil samych na posesji w nocy bo balbym sie o nie (jakis "kozak" moglby mu np (tfu) wybic oko kamieniem przez plot)
  co moga dojebac niejednemu i dla mnie naturalnym jest bronic je tak jak dla nich bronic mnie, moze to glupie ale ja bym zadnego z nich nie zostawil samych na posesji w nocy bo balbym sie o nie (jakis "kozak" moglby mu np (tfu) wybic oko kamieniem przez plot) 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Tylko szkoda ze wedlog nas a nie wedlog prawa polskiego :roll:I wiadomo: my home is my castle
Napisano Ponad rok temu
 :wink:
  :wink: Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu