No Garry uważaj znam takich co zdawali u Fujity i bys sie odnich jedynie odbił :wink:No albo możesz zdawać u sensei Fujity
Help in Exam!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprobuj zdać ma rumuna
nie łam się bedzie ok....... a jaki stopień jak wolno zapytać.
Zdaje na 3 kyu.
Kiedy będe miał 3 kyu dopiero kiedy będe miał 18 lat to możliwe,że zostane Senseiem??
Napisano Ponad rok temu
ja rozumiem ze niektorzy maja talent i ciezko pracuja ale jaja to jakies sa... :roll: :roll: :roll:
ja najprawdopodobniej bede zdawal na 3 kyu w lutym ale wiem jak wygladaja techniki(i mniej wiecej potrafie powtorzyc ruch) i cwicze 5 lat...
wiesz co? ostatnio na stazu Sensei wzial takiego goscia w hakama zeby pokazac na nim technike (gosc z seri blyskawiczna kariera - 1 kyu w 3-4 lata chyba) - i na srodku prawie zlamal mu reke, bo koles padac na yoko za bardzo nie potrafil... :roll: :roll: :roll:
zastanow sie po co Ci ten egzamin...
Napisano Ponad rok temu
A z 3 kyu to ty nawet nie myśl o byciu instruktorem Najważniejsze żebyś ćwiczył, rozwijał się, czuł się dobrze z tym co robisz. O prowadzeniu dojo narazie nie myśl :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie, ludzie... Z tego co zauwazyłem Yahiko Myojin trenuje u Marcina Velinowa
I wszystko jasne
Ale nie mów tego w domu bo ojciec może sie nie poznac na żartach i ci obetnie kieszonkowe (tu tez nie zdzierzyłem ale tylko wtajemniczeni bedą wiedzieli o co biega)Karierowicz musi odejść!!!
Ł. (sarkastycznie sardoniczny) 8)
Hehe... ale w sumie to teraz Andrew już się z tego wycofał więc wiesz... będzie że to tylko moja opinia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie, ludzie... Z tego co zauwazyłem Yahiko Myojin trenuje u Marcina Velinowa
I wszystko jasne
Hmm o ile mnie pamięć nie myli, to na forum WSAA pisał, że ćwiczy w budojo w grupie początkującej. A techniki, które wymienia są wymaganiami PFA na 3 kyu :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Z honorem Pozdrawiam Całą "Akademie Aikido" i forumwiczów!!!
Napisano Ponad rok temu
Tak,zgadza się.Zmieniłem Dojo.Trenuje teraz w Budojo,a wcześniej u Senseia Marcina Borisa Velinova.Nie opuściłem "Akademie Aikido"(Szkoła Senseia Velinov),ponieważ było gorsze czy lepsze,obydwa Dojo są świetne.Nie trenuje u Velinova,ponieważ się przeprowadziłem i miałbym daleko do niego.
No tak, ten link w stopce mnie zmylił... W takim razie zastanów się nad tym egzaminem... :twisted: Jezeli masz 13 lat i chcesz zdawać na 3 kyu to możesz być niemile zaskoczony.. Aczkolwiek sam znam pewną osobę, która ma jakieś 15-16 lat i ma hakamę.
To kwestia chyba indywidualnych predyspozycji.
Pewnie jesteś niezłym wymiataczem :wink: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamięyaj że zawsze możesz się odwołać takie masz prawo...
Napisano Ponad rok temu
Chyba przez okno :wink:Pamięyaj że zawsze możesz się odwołać takie masz prawo...
Sensej P. jest na egzaminach surowy jak ryba w sushi przestraszony :shocked!:
Ł. (co raz był Budojo) 8)
Napisano Ponad rok temu
Łabędziu, piękne porównanie
Staram się :wink: :peace:
Ł (w metaforycznym nastroju) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Sensej P. jest na egzaminach surowy jak ryba w sushi
I dlatego wszystkie moje egzaminy zdawałem u imć miszcza Mariana :wink:
Jak to się mawia "ciężko być prorokiem we własnym domu"
co? hakame od 3 kyu? Po co te teksty o hakama wtedy? Nie od 2kyu zakladaja w PFA? Ogolnie na stazach powinno byc od dan - i to wszedzie.
Kobitki mogą od 3
Tak,zgadza się.Zmieniłem Dojo.Trenuje teraz w Budojo,a wcześniej u Senseia Marcina Borisa Velinova.Nie opuściłem "Akademie Aikido"(Szkoła Senseia Velinov),ponieważ było gorsze czy lepsze,obydwa Dojo są świetne.Nie trenuje u Velinova,ponieważ się przeprowadziłem i miałbym daleko do niego.
Z honorem Pozdrawiam Całą "Akademie Aikido" i forumwiczów!!!
Ooooo! To mój drogi chyba wreszcie skończę się opier**** i przyjdę na trening!
Bądź łaskaw mi jeszcze powiedzieć który dzień i grupa... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Sensej P. jest na egzaminach surowy jak ryba w sushi
I dlatego wszystkie moje egzaminy zdawałem u imć miszcza Mariana :wink:
Jak to się mawia "ciężko być prorokiem we własnym domu"
A nie było czasem tak, żes waćpan był zielony jak wodorosty w japnskiej potawce
Ł (kulinarnie rozpasany) :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
A nie było czasem tak, żes waćpan był zielony jak wodorosty w japnskiej potawce
Ł (kulinarnie rozpasany) :wink: 8)
To jest wszystko podła nadinterpretacja!!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
allegro
- Ponad rok temu
-
Jakieś słowo na droge?? :D
- Ponad rok temu
-
Taka sobie balerina