Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS Nie wiecie czy w Poznaniu gdzieś są? Swego czasu były na 28 czerwca, ale nie byłem już tam 7 lat i w ogóle nie wiem czy sklep jeszcze istnieje...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu

tak z innej beczki...
robiłem przeglad "magazynu" i znalazło sie tam min.
1. Sabre Red stream niebieski H20 pojemność 1.8oz termin waznosci 08/2013 - noszony kilka zaledwie razy
2. Magnum OC17 cone 60 ml termin waznosci 12/2011 z plombą
3. RMP Hi-Max strumień 75 ml termin waznosci 12/2013 - nawet nie noszony
wszystkie nie nużywane, na niektorych delikatne slady noszenia w postaci otarc na papierowej naklejce/etykietce
moze ktos chciałby zakupic w/w zestawik za cene 100 zł (do dogadania)+ koszty wysyłki?
Napisano Ponad rok temu
Ja też bym potrzebował gaz lourde 75 ml, ze 2 sztuki. A ten sklep internetowy z inter-ark nie działa czy to tam jest wymóg minimum 5 sztuk?
PS Nie wiecie czy w Poznaniu gdzieś są? Swego czasu były na 28 czerwca, ale nie byłem już tam 7 lat i w ogóle nie wiem czy sklep jeszcze istnieje...
Pozdrawiam
Sklep w Wawie raczej działa normalnie i przy jednej sztuce zaakceptował transakcję wysyłkową . Pewnie tylko jakaś weryfikacja wieku będzie potrzebna. Ten CS LOURD ma ważność gdzieś do maja 2014. U mnie i tak się szybko zużywa bo w kryzysie coraz więcej chwastów ulicznych się prosi o wypłatę.... Niestety stary poczciwy HP też poszedł ostatnio w obieg więc jakby ktoś miał namiar w Polsce na ten UDAP o mocy jak HP to prośba o info bo robi się czas na świeże zakupy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
, zabawa francuskim CS ;-)
Zabawa z Puissance 90 zawsze kiepsko się konczy. Naprawdę nie chciałbym tym dostać m.innymi ze względu na długotrwały , uwaga ... ................ból głowy jaki kiedyś czułem po małej przypadkowej dawce starego Force 80 ,o innych sensacjach nie wspominam

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/745215,slazak-sie-zbroi-ale-w-bron-bez-zezwolen,id,t.html ,zgadzam się z opinią Dziewulskiego , co do pistoletów gazowych
![]()
![]()
Jednak w temacie natychmiastowej ucieczki po uzyciu gazu dodałbym: o ile jest mozliwość po uzyciu dobrego gazu kopnąć frajera mocno w dupę i dopiero w nogi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu