Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałeś coś napisać o sklepach.Ja kiedyś robiłem awantury bo jak słyszałem te głupoty co oni opowiadają to mnie szlag trafiał bo przecież może tu chodzić o ludzkie życie. Teraz odpuszczam i po prostu wychodząc parę minut sam do siebie się śmieje.Jest to jakiś sposób na poprawę humoru Czy jak u siebie kupujecie Cs to też żądają dowodu osobistego i coś tam spisują ?
Dziaciakom do 18 nie podają. Reszta jak jest trzeźwa to sie w każdym sklepie z gazami obkupi. NA CS nie trzeba mieć żadnego pozwolenia ani nie ewidencjonują kupującego. Nie ma takiego prawa w RP .
Przy okazji: we Francji najczęściej bez gazu CS sobie Policja radzi . Widać mają dobre serce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i piana w sporym pojemniku, a najlepiej jeszcze drugi miotacz - nie pianowy. Jak dostanie pianą po okularach, to przez pewien czas będzie miał ograniczoną widoczność - albo musi wytrzeć pianę, albo zdjąć okulary - a wtedy kolejna szpryca w odpowiednim momencie. Innych rozwiązań nie widzę. Jak na okularnika brałbym mój Mace Pepper Gel - gaśnicę. Zalepi okulary, a w pojemniku wystarczająca ilość na kilka "poprawek" - tylko trzeba dobrze celować, no i wielkie to takie. Ale przeważnie mam ze sobą teczkę albo torbę, to daję radę z gaśnicami. Trzymam je w bocznej niezapinanej kieszeni torby/teczki, więc wyjęcie to chwilka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu