A tu dokładniej pokazane jak leje strumień OC-17 japońska reklama
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A tu jeszcze gasniczka. Miodzio !! Taką właśnie lubię.
Napisano Ponad rok temu
A tu dokładniej pokazane jak leje strumień OC-17 japońska reklama
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jaki gaz polecisz?Panowie dzis wpadło (jak sie okazało dwóch złodziei zajebać radia pod mój blok) razem z kumplem zanim dopadliśmy chłopa dostał dwa albo trzy razy bezposredni na ryj z OC17 stream kupionym na hotsprays i gość nadal był w stanie spierdalać i lawirowć między samochodami i drzewami... nie tego się spodziewałem, jak dla mnie żenada!!! Po przeczytaniu postów na budo spodziewałem śię że ktoś kto dotanie tym gazem w ryj padnie albo w najgorszym razie nie będzie w stanie nic zrobić szczerze się zawiodłem:/
Napisano Ponad rok temu
zanim dopadliśmy chłopa dostał dwa albo trzy razy bezposredni na ryj z OC17 stream kupionym na hotsprays i gość nadal był w stanie spierdalać i lawirowć między samochodami i drzewami... nie tego się spodziewałem, jak dla mnie żenada!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie,na dodatek przy minusowej temperaturze nawet gaz obok oka nic nie zdziała :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gazownik: ............
Sam z resztą spróbuj czy ten gaz mocny - zwilż palec w OC-17 i dotknij przy oku *tylko nie mów że nie ostrzegałem*, jedną kroplą możesz się poskładać jak tym trafisz to nie ma bata, ale musisz trafić. Dlatego jak mogę noszę dwa stream i cone i jeśli są warunki wolę używać cone.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Greeny pojawiły się w hotspray
Napisano Ponad rok temu
- pomimo, że teoretycznie jego moc jest większa niż Fox 5.3 to działa o sekundę później niż Fox 5.3
Napisano Ponad rok temu
- pomimo, że teoretycznie jego moc jest większa niż Fox 5.3 to działa o sekundę później niż Fox 5.3
Skąd to info?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No pewnie jak ktoś z nożem leci to sekunda nie ma znaczenia...
Ogólnie to jeszcze nie widziałem, żeby gaz tak późno zadziałał? Lekkie opóźnienie w CS było dla mnie widoczne i tyle.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 14 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu